Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Написаха ми фиш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBaHoBB написа:
    Не им пречи, че тия БЕЗ образование, но С пари не плащат данъци, за тях няма закони и точно такива са ви шефове и ви експлоатират да работите за жълти стотинки, а те обират парите.Еми щом, колеги, такова положение не ви пречи и не ви дразни, така ще си останат нещата в нашата държава.
    Ще ме прощаваш, ама такава генерална глупост скоро не бях чел. Кво искаш да кажеш, че ако някой е без образование няма право да бъде шеф и да има кинти и това се полага само на виШистите? Това за данъците и жълтите стинки въобще няма да го коментирам!
    vgeorgiev написа:
    Така е цялата ни държава.Данъци, осигуровки, глоби се събират от съвестните хора.
    А къде не е така?
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

uBaHoBB написа:
      Не знам на кого живота застрашавам, като карам без колан, освен евентуално моя собствен живот.
      Те тоя твой собствен живот може да тежи на главата на някой друг човечец, ако случайно ти откажат спирачките на някое кръстовище...Тъщата ми предната седмица точно такава ситуация я сполетя със спирачките и се наби в едно дърво с максимум 20 км/ч.Въпреки че е била с колан е успяла да си удари и главата в предното стъкло. Смятай къде щеше да се намира, ако не беше с тоя толкова дразнещ колан.И от този удар с тея керливи 20 км. 2 седмици не може да си поеме въздух, защото я болят гърдите.Еърбегът не се е отворил, въпреки че теоритично беше в изправност. И на това недейте разчита.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

ele написа:
        uBaHoBB, теб като те дразни, ти какво направи? Пусна ли жалба? Ако си - браво, това е начинът. Ако не си - заради такива като теб ще си останем в калта, защото в интернет и на градус са силни, а в действителност са мишки. А това кой лае и кой не - ами не сме ние. След като само един застана на твоя страна, може би трябва да свалиш рогата и да се замислиш дали си в правилната посока. То с оплакване не става, става с други неща.
        Е жалба за какво да подава?А отделно към колегата -автор. Това, че си ВиШист (идва от вишни) изобщо не означава, че си голямата работа и трябва да си шеф, а другите са малоумни...не се излагай момче. Не те знам учиш ли не учиш ли ама говориш като 15 годишен
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

vgeorgiev написа:
          BO написа:
          Точно тези, които имат власт никога няма да ти зададат този въпрос, а обикновено след 2-3 минути ти звъни телефона и "учтиво" те помолват да продължаваш да изпълняваш дълга си натам.
          Според мен това е супер унизително за полицая и би се чувствал като пълен капут ако го осъзнава въобще.
          Дали е унизително или не е друг въпрос.Както се казва - ако ти изнася тази работа, стоиш. Ако се чувстваш унизен и гордостта ти е по-голяма - прав ти път. Никой не те задържа насила все пак.Дори ако имаш и ти шеф на главата и при теб е така. Ако той ти каже нещо да направиш, с което не си съгласен, ама той настоява да го направиш, ще го направиш, нали?Ако ли пък не ти изнася и си прекалено горд, то на първата такава конфронтация напускай, прав ти път.Само да не станеш и ти от тези хора, капутите, като си замълчиш и го напсуваш само през устни, докато правиш това, което ти е казал.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Жалба няма за какво да подавам.А някои хора си тълкуват постовете ми, както на тях им изнася. Не знам къде съм казал, че имат право да са шефове само "виШисти", а останалите са малоумни. Казвам, че щото са шефове ей такива отрепки с 8 клас, които не са изкарали 1 лев в живота си и не знаят какво е труд, затова хората работят по 12 часа на ден за жълти стотинки.
            Renault Modus 1.2 16v 2006
            Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

M5kov написа:
              Еърбегът не се е отворил, въпреки че теоритично беше в изправност. И на това недейте разчита.
              Еърбегът сработва при скорост по-голяма от някаква минимална, обикновено 20 км/ч или повече.Тъй че е нормално да не се отвори.Иначе - дай да пуснем всички крадци от затворите и да не ги съдим, щото не са осъдени всички убийци и има от тях на свобода.Равносилно е на това, за което става дума в темата.

Коментар

uBaHoBB написа:
                Жалба няма за какво да подавам.А някои хора си тълкуват постовете ми, както на тях им изнася. Не знам къде съм казал, че имат право да са шефове само "виШисти", а останалите са малоумни. Казвам, че щото са шефове ей такива отрепки с 8 клас, които не са изкарали 1 лев в живота си и не знаят какво е труд, затова хората работят по 12 часа на ден за жълти стотинки.
                Да де, станали са шефове ей така и като са шефове начи не си мърдат пръста. Чорбаджии изедници. Ти си завършен комунист, бе! :D
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                  uBaHoBB написа:
                  Да де, станали са шефове ей така и като са шефове начи не си мърдат пръста. Чорбаджии изедници. Ти си завършен комунист, бе! :D
                  Да, аз съм шибан комунист, братле! Щото не ме кефи идеята някой да печели милиони и да ги укрива, съответно да не плаща данъци на тях и да не го закача никой за нищо. А държавата да се издържа на гърба на обикновения човек, който работи за 500 лв на месец и има 120 лв удръжки.Ако това ме прави комунист - такъв съм!
                  Renault Modus 1.2 16v 2006
                  Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

По въпроса с поставянето на коланите съм писал и друг път ,но и сега ще спомена ,защо трябва да се поставят .Нека пусналия темата да си представи ,че си е поставил колана но по някаква причина удари друга кола на която водача е без колан и тоя водач получи телесна повреда от удара в кормилото ,какво ще последва после ?.Ако си отоговори на този въпрос ще разбере ,защо е задължително поставянето на коланите .А отговора е, че за нанесена телесна повреда може и в затвора да отиде ,зависи от травмата .И тогава ще проклина водача защо е бил без колан и сега му причинява съсипване на живота .Тъй ,че монетата има две страни и правилата важат за всички .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

uBaHoBB написа:
                      Да, аз съм шибан комунист, братле! Щото не ме кефи идеята някой да печели милиони и да ги укрива, съответно да не плаща данъци на тях и да не го закача никой за нищо. А държавата да се издържа на гърба на обикновения човек, който работи за 500 лв на месец и има 120 лв удръжки.Ако това ме прави комунист - такъв съм!
                      И какво общо има осмокласното образование с това ти писание? Или тъпите недоучили шефове крият данъци, а виШистите са света вода ненапита? Ам?
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Вчера чета из вестника че вече почти официално са отменили в КАТ СФ УСТНАТА заповед всяка кука на пътя да се прибира с определен брой актове......Мръстни скапани презервативи, ще ми слагат те норма на работата на контролиращ.......не коментирам че в обстановката в БГ е невъзможно за който и да е прилежен и съвестен водач(най - вече от тоя форум) да не наруши поне 2 пъти правилника в рамките на 30 мин шофиране.......откъде накъде ще слагат те норма......ми ако стигнем до "абсурда" некой хайван да не си изпълни нормата кво прайм на теория.......Ми измисляме си нарушения, мноо просто......И тва навсякъде е така, това че в СФ имат устна заповед, не значи че тия в Павликени нямат......системата е червива отвътре, и отвътре трябва да почне да се почиства.......А и системата е продукт и под контрола на държавата, а сички тия дето си мислят че те са държавата и че видите ли всички НИЕ сме били държавата - мноо се лъжете - вие не сте държавата, вие сте обществото.......Скапаната държава иска да си мислите че сте част от нея, но вие не сте......сори......А, и важно уточнение, че един скапаняк дето преди месец и нещо ме спря ме пита като ненавиждам толкова тая държава, що не взема да се махна от нея......казах му че за мен държава и Родина са различни неща......и те са......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                          Вчера чета из вестника .........
                          Брат, по-спокойно. И на мен ми е ясно, че всичко е гнило от вътре, но последните два пъти като ме спират в явни нарушения ( за говорене по телефон и за превишена скорост с 12 км. над разрешената) съм супер весел и приветлив и се усмихвам(узъбвам) през цялото време и се шегувам и накрая даже и кинти не давам . Ама имаше едни пе***ли дето като им дадох 20 кинта и излезе един от задната врата и ми вика "Ама ние сме трима!!!" Презервативи!
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

BO написа:
                            vgeorgiev написа:
                            BO написа:
                            Точно тези, които имат власт никога няма да ти зададат този въпрос, а обикновено след 2-3 минути ти звъни телефона и "учтиво" те помолват да продължаваш да изпълняваш дълга си натам.
                            Според мен това е супер унизително за полицая и би се чувствал като пълен капут ако го осъзнава въобще.
                            Дали е унизително или не е друг въпрос.Както се казва - ако ти изнася тази работа, стоиш. Ако се чувстваш унизен и гордостта ти е по-голяма - прав ти път. Никой не те задържа насила все пак.Дори ако имаш и ти шеф на главата и при теб е така. Ако той ти каже нещо да направиш, с което не си съгласен, ама той настоява да го направиш, ще го направиш, нали?Ако ли пък не ти изнася и си прекалено горд, то на първата такава конфронтация напускай, прав ти път.Само да не станеш и ти от тези хора, капутите, като си замълчиш и го напсуваш само през устни, докато правиш това, което ти е казал.
                            Ето заради такива "полицаи" като теб, никой всеки малко или много ненавижда полицията като институция Как може да сравняваш работата си, която е да съблюдаваш дали се спазва закона и да браниш данъкоплатците, които всъщност ти плащат и заплатата, с която и да е друга професия. Единствено може да се прави аналог с лекарската такава, но и те не са цвете за мирисане.Та полицай БИ трябвало да бъдеш, само ако си призван за това. И разбира се че трябва да се бориш срещу шефовете си ако нарушават закона. В противен случай си престъпник и ти, или най малкото съучастник.
                            Stilo 1.9 JTD 115Hp

Коментар

ivokolev написа:
                              BO написа:
                              vgeorgiev написа:
                              BO написа:
                              Ето заради такива "полицаи" като теб, никой всеки малко или много ненавижда полицията като институция Как може да сравняваш работата си, която е да съблюдаваш дали се спазва закона и да браниш данъкоплатците, които всъщност ти плащат и заплатата, с която и да е друга професия. Единствено може да се прави аналог с лекарската такава, но и те не са цвете за мирисане.Та полицай БИ трябвало да бъдеш, само ако си призван за това. И разбира се че трябва да се бориш срещу шефовете си ако нарушават закона. В противен случай си престъпник и ти, или най малкото съучастник.
                              И принца и принцесата заживели щастливи за вечни времена.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Аз пък без колан не мога да карам, нещо ми е тегаро без него и все ме сърби лявото ухо като съм без него. Сигурно щото съм осъзнал ползите от него, макар и да плащах скъпо за това. Иначе не съм праведен шофьор и не съм за пример.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X