uBaHoBB написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Написаха ми фиш
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
uBaHoBB написа:Kay_ написа:В първия пост се възмущаваш на едно, а във втория на друго. От първия аз ( както и другите колги) разбрах, че те е яд, че имало и други шофери без колан ама само ти си глобен. Е това ако не е опит да минеш тънко какво е? пък и пусто...толкова ли пречи един колан? За втората тема която се отвори няма снимсал да се говори. Полицейска държава и това е. Но ако ти беше с колан и човека с Астра-та комби не беше спирал на забранено нямаше да имате фишове. Преди 5-6 месеца на мен ми писаха фиш за неправилен перстой на място, където беше забранено само паркирането. Има уширение на пътя с тая цел - престой. На следващия ден там имаше паркиран огромна джипара. Отидох да питам тъпака дето ми писа фиша сега тоя джип не пречи ли? и той ми мига на парцали. Ядосвах се 2-3 дена платих си и мирясах. Ясно е на всички, че определени хора с протекции, но и ти си бил в нарушение. Съжалявам ако отговора ми не ти харесва, но тов ами е мнението.
Коментар
-
И за пореден път, без никаква изненада - най-праведните, най-големите мъже, най-справедливите, най-честните, най-добрите шофьори са във Фиат Форум България. Честита титла, колеги! Вие сте пример и еталон за подражание на всеки достоен Българин! Гордея се, че имам възможността, макар и виртуално, да се "отъркам" в елита на нацията! Така и не разбрах какво направихте срещу убийците на пътя, които продължават да карат сред нас? Аааа да, извинете, нека не гледаме в паницата на другия. Е, може и да погледнем, но само ако кара без колан или говори по телефона. Ако сгази някой и се измъкне, тогава няма ядове.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
[quote="style34"]И за пореден път, без никаква изненада - най-праведните, най-големите мъже, най-справедливите, най-честните, най-добрите шофьори са във Фиат Форум България. Честита титла, колеги! Вие сте пример и еталон за подражание на всеки достоен Българин! Гордея се, че имам възможността, макар и виртуално, да се "отъркам" в елита на нацията! Така и не разбрах какво направихте срещу убийците на пътя, които продължават да карат сред нас? Аааа да, извинете, нека не гледаме в паницата на другия. Е, може и да погледнем, но само ако кара без колан или говори по телефона. Ако сгази някой и се измъкне, тогава няма ядове.[/quoteн Не претендирам за нищо просто си слагам колана за разлика от теб явно,последно време имам наблюдение че,поне 80% от хората поне в София карат с колан значи има напредък.На който не му харесват тези правила или стяга го колана,прилошава му като е с колан има колело,но и там важат правилата за движение.
Коментар
-
Колега style34, аз едно мнение не съм прочел, в което да пише "аз съм най-праведния". Става въпрос за това, че правилата са за да се спазват от всички и това, че когато не ги спазваме, негодуваме когато ни хванат и глобят. Аз лично, когато ми взеха талона и ми туриха акт за 400лв, че съм без гражданска, изтекла преди една седмица, на никой не съм се оплаквал, да споделил съм, ама не съм мрънкал. И след това, карах една година без талон, защото как се плащат 400лв. През това време, 4 пъти ме спираха и да ти кажа, държах се като човек с полицаите, също и те с мен, и се разминавах само с фиш за 10лв, за без документи, за което съм благодарен, повтарям благодарен, а не недоволен, че не са спрели някой друг.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Kay_ написа:В първия пост се възмущаваш на едно, а във втория на друго. От първия аз ( както и другите колги) разбрах, че те е яд, че имало и други шофери без колан ама само ти си глобен. Е това ако не е опит да минеш тънко какво е? пък и пусто...толкова ли пречи един колан? За втората тема която се отвори няма снимсал да се говори. Полицейска държава и това е. Но ако ти беше с колан и човека с Астра-та комби не беше спирал на забранено нямаше да имате фишове. Преди 5-6 месеца на мен ми писаха фиш за неправилен перстой на място, където беше забранено само паркирането. Има уширение на пътя с тая цел - престой. На следващия ден там имаше паркиран огромна джипара. Отидох да питам тъпака дето ми писа фиша сега тоя джип не пречи ли? и той ми мига на парцали. Ядосвах се 2-3 дена платих си и мирясах. Ясно е на всички, че определени хора с протекции, но и ти си бил в нарушение. Съжалявам ако отговора ми не ти харесва, но тов ами е мнението.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
style34 написа:Така и не разбрах какво направихте срещу убийците на пътя, които продължават да карат сред нас? Аааа да, извинете, нека не гледаме в паницата на другия. Е, може и да погледнем, но само ако кара без колан или говори по телефона. Ако сгази някой и се измъкне, тогава няма ядове.
Коментар
-
style34 написа:Не е много ясно. Т.е. не бива да е ясно, но робската психика, виждам е налице. Иначе съм съгласен, че не е оправдание това, че другите не са глобени, но селективността е дразнеща. И ако не ви дразни, това е много лошо.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
BO написа:Точно тези, които имат власт никога няма да ти зададат този въпрос, а обикновено след 2-3 минути ти звъни телефона и "учтиво" те помолват да продължаваш да изпълняваш дълга си натам.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
uBaHoBB написа:...Но да се повторя с надеждата да ме разберете - против съм държавата да взема парите на обикновените хора за дребни нарушения като моето при положение, че в същия момент някой си със скъпия джип минава на червено или не спира на пешеходна пътека, но това те НЕ ГО "ВИЖДАТ"!04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
style34 написа:И за пореден път, без никаква изненада - най-праведните, най-големите мъже, най-справедливите, най-честните, най-добрите шофьори са във Фиат Форум България. Честита титла, колеги! Вие сте пример и еталон за подражание на всеки достоен Българин! Гордея се, че имам възможността, макар и виртуално, да се "отъркам" в елита на нацията!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Явно само 1 човек разбира за какво говоря и срещу какво съм против, а останалите само лаят.Винаги седя зад думите и делата си и си нося последствията. И в това отношение, без да обидя никого, но съм убеден, че съм повече мъж от повечето хора, писали в темата !И нещо грешно ми разбрахте темата. Аз не плача и не хленча. Фиша можех да го платя на мига. Мога и сега.Но да се повторя с надеждата да ме разберете - против съм държавата да взема парите на обикновените хора за дребни нарушения като моето при положение, че в същия момент някой си със скъпия джип минава на червено или не спира на пешеходна пътека, но това те НЕ ГО "ВИЖДАТ"!vgeorgiev написа:...Сега съм се заканил да запиша (аудио/видео) тайно някое ченге как ми се прави на велик или как ми взима пари.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не знам на кого живота застрашавам, като карам без колан, освен евентуално моя собствен живот.А ако аз бях карал без застраховка и ми бяха писали акт, нямаше да кажа нищо.Явно както каза и колегата, повечето хора са с робска психика и не им прави впечатление, че законите важат за обикновените хора.Не им пречи, че тия БЕЗ образование, но С пари не плащат данъци, за тях няма закони и точно такива са ви шефове и ви експлоатират да работите за жълти стотинки, а те обират парите.Еми щом, колеги, такова положение не ви пречи и не ви дразни, така ще си останат нещата в нашата държава.
Коментар
-
vgeorgiev написа:BO написа:Точно тези, които имат власт никога няма да ти зададат този въпрос, а обикновено след 2-3 минути ти звъни телефона и "учтиво" те помолват да продължаваш да изпълняваш дълга си натам.Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
uBaHoBB, теб като те дразни, ти какво направи? Пусна ли жалба? Ако си - браво, това е начинът. Ако не си - заради такива като теб ще си останем в калта, защото в интернет и на градус са силни, а в действителност са мишки. А това кой лае и кой не - ами не сме ние. След като само един застана на твоя страна, може би трябва да свалиш рогата и да се замислиш дали си в правилната посока. То с оплакване не става, става с други неща.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар