style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Написаха ми фиш
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Както пише на някои хижи - "Тук е така". Аналогично и в България е "така", и със сигурност няма да се промени. Не мога да разбера хората, които все още се възмущават от такива случки. Да беше дал рушвет (за това нарушение не повече от 20лв) и да си забравил вече, а сега повече пари, разправии, нерви. И какво постигна, нещо промени ли се, доказа ли нещо на някой? Пишейки пък за това във форума, само даваш повод на форумните "светци" да те "хранят". Признавам си, че и аз преди реагирах като теб, но вече съм готов винаги да участвам в така наречената корупция, за да си спестя по-големите неприятности. В крайна сметка докато съм/сме/си в България, най-добре да се спазва правилото "Когато си в Рим, прави като римляните" Обикновено форумните философи, след като са излели своята мъдрост, пожелават здраве на всички или пък на конкретния опонент в темата. Аз пък пожелавам на всички (включително и на себе си) да се спасят някак от България.
Коментар
-
dikanio написа:Както пише на някои хижи - "Тук е така". Аналогично и в България е "така", и със сигурност няма да се промени. Не мога да разбера хората, които все още се възмущават от такива случки. Да беше дал рушвет (за това нарушение не повече от 20лв) и да си забравил вече, а сега повече пари, разправии, нерви. И какво постигна, нещо промени ли се, доказа ли нещо на някой? Пишейки пък за това във форума, само даваш повод на форумните "светци" да те "хранят". Признавам си, че и аз преди реагирах като теб, но вече съм готов винаги да участвам в така наречената корупция, за да си спестя по-големите неприятности. В крайна сметка докато съм/сме/си в България, най-добре да се спазва правилото "Когато си в Рим, прави като римляните" Обикновено форумните философи, след като са излели своята мъдрост, пожелават здраве на всички или пък на конкретния опонент в темата. Аз пък пожелавам на всички (включително и на себе си) да се спасят някак от България.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
dikanio написа:Аз пък пожелавам на всички (включително и на себе си) да се спасят някак от България.BO написа:В днешно време ти трябват около 1 час максимум, за да не се намираш в България.За това не си го пожелавай, защото няма какво да си пожелаваш.Направо пали колата и газ някъде на запад.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:dikanio написа:Аз пък пожелавам на всички (включително и на себе си) да се спасят някак от България.BO написа:В днешно време ти трябват около 1 час максимум, за да не се намираш в България.За това не си го пожелавай, защото няма какво да си пожелаваш.Направо пали колата и газ някъде на запад.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
style34 написа:dikanio написа:Аз пък пожелавам на всички (включително и на себе си) да се спасят някак от България.BO написа:В днешно време ти трябват около 1 час максимум, за да не се намираш в България.За това не си го пожелавай, защото няма какво да си пожелаваш.Направо пали колата и газ някъде на запад.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:.....събирам пари колкото мога и с първия влак, самолет, пеша или пък с колело мога да напусна България. Защо вие да не може да го направите това, а стоите още тук? Може би някой ви е опрял пистолет в слепоочието и не може да мръднете?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
@StefanakiАйде да не отиваме в тази посока. 2 милиона българи живеят в чужбина. Далеч не е като всички да са на улицата. Или в България всички работят и няма безработица? Всички взимат нормални заплати? Рано или късно аз ще се махна от тук. Не ми харесва мизерията, злобата и отношениета на хората и отношенията между хората. Това е. И не, няма да се боря с вятърни мелници. Който иска - да заповяда, живи и здрави след 20 години ще видим докъде е стигнала борбата. НО, съвсем не казвам, че "там" не е трудно. Напротив. Много е трудно. @BOИма десетки причини, поради които много хора не могат да се махнат веднага, но не тук е мястото да изброявам моите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ихааа от един фиш до чужбината стигнахме. Мен тя не ми трябва да сме живи и здрави у дома още 100 години и фиатчето поне още 20-30 ухууу какво друго ми трябва.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
style34 написа:@StefanakiАйде да не отиваме в тази посока. 2 милиона българи живеят в чужбина. Далеч не е като всички да са на улицата. Или в България всички работят и няма безработица? Всички взимат нормални заплати? Рано или късно аз ще се махна от тук. Не ми харесва мизерията, злобата и отношениета на хората и отношенията между хората. Това е. И не, няма да се боря с вятърни мелници. Който иска - да заповяда, живи и здрави след 20 години ще видим докъде е стигнала борбата. НО, съвсем не казвам, че "там" не е трудно. Напротив. Много е трудно. @BOИма десетки причини, поради които много хора не могат да се махнат веднага, но не тук е мястото да изброявам моите.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Той вместо да си мълчи се оплаква по форумите. То защото всеки гледа да е тарикат щото можело, ми те някои хора убиват и не ги прибират - трябва ли да тръгнем да убиваме и ние пък после да се жалваме що пък точно нас са затворили в панделата а другите не ги закачали? Как беше оня виц- като нямаш крила що се правиш на мъж , и тука така малко - бутаме се редом до мутрите с джиповете без да имаме покритие... ми много ясно че такъв като нас ще го отнесе хванат в нарушение.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Не е много ясно. Т.е. не бива да е ясно, но робската психика, виждам е налице. Иначе съм съгласен, че не е оправдание това, че другите не са глобени, но селективността е дразнеща. И ако не ви дразни, това е много лошо.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Какво значи робска психика?Нарушил си и не искаш да плащаш "щото те и другите бяха без колани, ама мене джиросаха" ... Плащаш, пък после върви и подай официално оплакване с/у въпросния служител!Длъжни са да го разгледат и в определен срок да излязат с някакво становище!И не ме разбирайте погрешно - не съм светец, нарушавал съм ЗДП не един или два пъти, но си нося последствията!И като избягате в чужбина, защо си мислите, че тези номера минават (Пищи каквото искаш, че бързам!).Ще те разкатае куката, както си е по закон има възможност поне два часа да те държи ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:И като избягате в чужбина, защо си мислите, че тези номера минават (Пищи каквото искаш, че бързам!).Ще те разкатае куката, както си е по закон има възможност поне два часа да те държи ...
Коментар
-
style34 написа:Не е много ясно. Т.е. не бива да е ясно, но робската психика, виждам е налице. Иначе съм съгласен, че не е оправдание това, че другите не са глобени, но селективността е дразнеща. И ако не ви дразни, това е много лошо.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар