Здравейте,Имах офис пакет 2007, който си работеше супер, но ми се налага да чета лекция пред доста хора за първи път Посъветваха ме да си сложа Office 2013, като в PowePoint2013 има опция Presentor view или нещо такова, което показва настоящия и следващия слайд, както и записки за подсказка. Ок, качвам 2013, но при отваряне на презентация или пък по-голям текстов документ има едно засичане, което продължава минута - две. След това мога да си разглеждам презентацията, но не мога да правя промени. Всъщност мога, но те се променят след 30-40сек, т.е напълно неприложимо...Windows 7 - легален с всички версии. Смених 2 версии на Офиса2013 и сега съм с вариант от арена - MICROSOFT.OFFICE.STANDARD.2013.WITH.SP1.X86.BULGAR IAN-VLSC и Microsoft Toolkit.Някакви идеи от къде идва това забиване...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Microsoft office 2013
Collapse
X
-
Две думи за машината на която си го качил? office до колкото виждам е 32бит. WIN-а колко бита е ?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
Пробвах всички офиси 2013 от замунда и арена. При всички го прави това. Абсолютно нито една опция не ми работи. Във PowerPoint специално работи само Slideshow и то ако си го пусна с F5, иначе ако цънка с мишката нищо не се случва. В случая ще ми свърши работа, ама все пак не мога да разбера защо се получава така.
Коментар
-
Ако нещо се е омазало, колкото и да деинсталираш и инсталираш други версии няма да се получи. Освен ако не се хванеш ръчно да почистиш файлове и регистри. Няколко пъти съм се забърквал в такива филми и сега въобще не си губя времето, освен ако няма някакви супер платени програми с трудно и мъчително преинсталиране. Преинсталирам.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
А защо не опиташ 2010? От моя скромен опит с разните пакети на майкрософт, като започнеш от 97, та до 2013, най ми допада 2010.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар