Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Microsoft office 2013

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Microsoft office 2013

Здравейте,Имах офис пакет 2007, който си работеше супер, но ми се налага да чета лекция пред доста хора за първи път Посъветваха ме да си сложа Office 2013, като в PowePoint2013 има опция Presentor view или нещо такова, което показва настоящия и следващия слайд, както и записки за подсказка. Ок, качвам 2013, но при отваряне на презентация или пък по-голям текстов документ има едно засичане, което продължава минута - две. След това мога да си разглеждам презентацията, но не мога да правя промени. Всъщност мога, но те се променят след 30-40сек, т.е напълно неприложимо...Windows 7 - легален с всички версии. Смених 2 версии на Офиса2013 и сега съм с вариант от арена - MICROSOFT.OFFICE.STANDARD.2013.WITH.SP1.X86.BULGAR IAN-VLSC и Microsoft Toolkit.Някакви идеи от къде идва това забиване...

Две думи за машината на която си го качил? office до колкото виждам е 32бит. WIN-а колко бита е ?
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

64бита е лаптопа. Ама 64битов офис не тръгва. Дава ми, че този компютър не поддържа 64бита.Иначе i5, 4GB Ram.

Коментар

Сигурно винбоза ти е 32 битов, затова 64 битовия офис не ще да работи. Нищо че машината е 64.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Пробвах всички офиси 2013 от замунда и арена. При всички го прави това. Абсолютно нито една опция не ми работи. Във PowerPoint специално работи само Slideshow и то ако си го пусна с F5, иначе ако цънка с мишката нищо не се случва. В случая ще ми свърши работа, ама все пак не мога да разбера защо се получава така.

Коментар

Ако нещо се е омазало, колкото и да деинсталираш и инсталираш други версии няма да се получи. Освен ако не се хванеш ръчно да почистиш файлове и регистри. Няколко пъти съм се забърквал в такива филми и сега въобще не си губя времето, освен ако няма някакви супер платени програми с трудно и мъчително преинсталиране. Преинсталирам.
            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Да чукна на дърво проблеми с уиндолса нямам и не мисля да го преинсталирам, защото е легален.Проблеми с други версии на офис 2003 и 2007 нямам. Лекцията ми мина, махам 2013 и си оставям перфектно работещия 2007. Просто така и не разбрах какъв е проблема.

Коментар

А защо не опиташ 2010? От моя скромен опит с разните пакети на майкрософт, като започнеш от 97, та до 2013, най ми допада 2010.
                Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Трябваше ми опцията за изглед на презентатора, която е най-добра в 2013.

Коментар

Working...
                  X