Картата е ADATA micro SD 16gb. Слагам я в адаптер и я пъхам в лаптопа, излиза съобщение, че трябва да се форматира. Давам да я форматира и след известно време ми казва, че форматирането не е успешно.Вадя картата и я слагам в някакво устройство което посредством кабел го връзвам към лаптопа. През устройството я отварям и не ме подканва да я форматирам, мога да разглеждам всичко в нея, но не мога да го изтрия. Всичко записано се премахва само с формат, форматирам и я слагам в една камера. Пускам да записвам и записа който мога да направя е 7gb Дали картата нещо е скапана или трябва да инсталирам някаква програма и с нея да я форматирам....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с карта памет ADATA
Collapse
X
-
При мен това се получава при Windows 7, но не му давам да я форматира, защото в нея има данни (записи на видео клипове). Опитай да я форматираш на камерата и виж как ще се разпознае от камерата. И аз ползвам ADATA 16 GB Микро SD и имах проблеми, защото я купих без адаптер и докато не намерих на същата фирма адаптер, дори не искаше да я разпознае.Няма начин да няма начин!
-
На камерата не ме подканва да я форматирам, отваря се без проблем. Windows не може да я форматира освен ако не е включена през някакво устройство, през адаптера не я и чете. Адаптера си е на АDАТА, имам и още няколко и с тях е същото положението, а преди няколко месеца като я купих си беше ОК. От скоро започна да се бъгва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар