колеги ще поръчвам едни гуми от плевен за софия но искам да ги запазя но незнам колко пари ще е горе долу цената на доставката ако има някой колега който знае колко парички ще е ще е добре доставката ще е от плевен за софия 4 гуми 17ки (205/40/17 ) не до точен адрес а до офис на еконт
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за цена на доставка по еконт
Collapse
X
-
http://www.econt.com/mediator-calculator/ Уважавайте Google, бе хора!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
-
По калкулатора за 4 броя гуми г/д 32 килограма и с размери на пратката 60/60/85 сантиметра от офис Плевен до офис в София излизат 30.78Като крайните килограми по размери и т.н. излизат 51 кг. Еконт си мерят всичко точно така че не мисли че ще минат гумите за 15 кила 4-рите.като в тая цена писах и 300 лева наложен платеж за който ще ти таксуват процент за еконт. Самата доставка без наложен платеж иначе излиза към 25 лева.Ако гумите минат в размери 70/70/95 сантиметра вече пак се смятат разни ... Ако си викнат там куриер да им ги вземе от адрес скача още. Може и 50 лева да мине доставката.
Коментар
-
От Разград до София (до офис) 4бр. 15" зимни, ми излезе 25лв. Това беше 2010, не знам дали са променяли цените.п.с. тук да похваля колегата gerorecords - гумите са уникални.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар