yonkok написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Collapse
X
-
syscop написа:yonkok написа:Не съм изненадан, че във форума няма никой от моето култово поделение 34010 Г.Оряховица, сезон 2002-2003, хихихи. Шапкарите по-спек от нас, а аз с 5 години по-голям от останалите....Оглупях за 6 месецаКърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:syscop написа:yonkok написа:Не съм изненадан, че във форума няма никой от моето култово поделение 34010 Г.Оряховица, сезон 2002-2003, хихихи. Шапкарите по-спек от нас, а аз с 5 години по-голям от останалите....Оглупях за 6 месецаLancia Delta II 2.0 LS 16V '93
Коментар
-
Аз скатах новобранската зима в Мичманско училище във Варна като школник,а после от пролетта - радист на граничен катер в Атия.Знаете ли като влязох преди школата в Атия се заварихме с четвъртия набор-сториха ми се като чичковци.Аз също влязох за 3г.,но на втората намалиха службата и изкарах точно 2г.
Коментар
-
.
Смятам,че не може да не дойде време,когато ще се казва,,Ти не си ходил в казарма -къде с мъжете.Гледай какво става в доста държави включително и САЩ-предизборната борба започва със това- бил ли си или не войник. А не като Станишев и доста други охлюви-скатавки.Командира на полка в Грудово майор Жеков казваше,,Който не е викал урааааааа когато вдигат знамето на развод заедно с 1000 души-никога няма да го разбере.
Коментар
-
Re: .
Kroko61 написа:Смятам,че не може да не дойде време,когато ще се казва,,Ти не си ходил в казарма -къде с мъжете.Гледай какво става в доста държави включително и САЩ-предизборната борба започва със това- бил ли си или не войник. А не като Станишев и доста други охлюви-скатавки.Командира на полка в Грудово майор Жеков казваше,,Който не е викал урааааааа когато вдигат знамето на развод заедно с 1000 души-никога няма да го разбере.
Коментар
-
Kroko61 написа:....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз пък не съм служил никъде. Докато завърших казармата вече не съществуваше, а и много се радвам за това. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
=Rudi= написа:Аз скатах новобранската зима в Мичманско училище във Варна като школник,а после от пролетта - радист на граничен катер в Атия.Знаете ли като влязох преди школата в Атия се заварихме с четвъртия набор-сториха ми се като чичковци.Аз също влязох за 3г.,но на втората намалиха службата и изкарах точно 2г.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ама ти си си такъв бе ... наборе. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар