Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде сте служили ? (за казармата иде реч)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

yonkok написа:
    Не съм изненадан, че във форума няма никой от моето култово поделение 34010 Г.Оряховица, сезон 2002-2003, хихихи. Шапкарите по-спек от нас, а аз с 5 години по-голям от останалите....Оглупях за 6 месеца
    ’88-’90 - като махнем многото наряди не беше лошо :D
    Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

syscop написа:
      yonkok написа:
      Не съм изненадан, че във форума няма никой от моето култово поделение 34010 Г.Оряховица, сезон 2002-2003, хихихи. Шапкарите по-спек от нас, а аз с 5 години по-голям от останалите....Оглупях за 6 месеца
      Еййй, то тогава сигурно е било друга работа. Но нарядите и при нас бяха на гъсто, всеки ден....Но караула си беше ОК, само да не беше зима....
      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
        syscop написа:
        yonkok написа:
        Еййй, то тогава сигурно е било друга работа. Но нарядите и при нас бяха на гъсто, всеки ден....Но караула си беше ОК, само да не беше зима....
        Като новобранец, почти през ден караул - до обяд учене, вечерта на пост. Като стар съм бил дежурен по рота по две, три седмици без прекъсване...
        Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

аз влезнах в университета последната година от казармите и не ходих в казармата,за сметка на това на 23 год си взимам висшето и ми е перфектно
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

под.26990 Казанлък IIIрайон,83-85год,радио-телеграфист 1ви клас,началник станция-Деймос,ефрейтор от запаса,голям зор беше докато науча морза.
            Marea HLX 147ps

Коментар

Аз скатах новобранската зима в Мичманско училище във Варна като школник,а после от пролетта - радист на граничен катер в Атия.Знаете ли като влязох преди школата в Атия се заварихме с четвъртия набор-сториха ми се като чичковци.Аз също влязох за 3г.,но на втората намалиха службата и изкарах точно 2г.

Коментар

.

Смятам,че не може да не дойде време,когато ще се казва,,Ти не си ходил в казарма -къде с мъжете.Гледай какво става в доста държави включително и САЩ-предизборната борба започва със това- бил ли си или не войник. А не като Станишев и доста други охлюви-скатавки.Командира на полка в Грудово майор Жеков казваше,,Който не е викал урааааааа когато вдигат знамето на развод заедно с 1000 души-никога няма да го разбере.

Коментар

Re: .

Kroko61 написа:
                  Смятам,че не може да не дойде време,когато ще се казва,,Ти не си ходил в казарма -къде с мъжете.Гледай какво става в доста държави включително и САЩ-предизборната борба започва със това- бил ли си или не войник. А не като Станишев и доста други охлюви-скатавки.Командира на полка в Грудово майор Жеков казваше,,Който не е викал урааааааа когато вдигат знамето на развод заедно с 1000 души-никога няма да го разбере.
                  Още настръхвам като се сетя за обстановката (в добрия/гордия смисъл).

Коментар

Я всички, които сте били в казармата споделете дали дълго време след, като се уволнихте не сънувате, че сте в казармата?! На мен ми се случваше поне година след, като се уволних. Хубавото беше, че като се будех установявах, че съм на Свобода!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

..

На мен ми беше трудно да хвана вилица но това си има и смешна страна.Но оттам остават най-здравите приятелства,проверени в огъня а защо в огъня-вижте къде съм служил.

Коментар

Аз в Малко Търново на границата 95 март 96 септември като 6 месеца школа в Любимец за сапъор

Коментар

Kroko61 написа:
                          ...
                          Кое му е огненото на кашика? Представям си маскировъчен грим, мускули на Рони Колман, пот, увита шамия на главата, на гърба един снайпер и два катана, три пистолета, едно Узи и два ножа в кубинките.И сигурно кървави битки.За мен: Ямбол - Варна - Разград - Казхстан [тогава СССР] - Разград.Приятели от там нямам. Все тъпанари бяхме, пръснахме се по света, а и у нас, и загубихме връзка един с друг.Има и в затвора де.Станаха СИК-аджии, ВИС-аджии или някакви други XXX-джии.
                          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                          www.cyxap.com

Коментар

Аз пък не съм служил никъде. Докато завърших казармата вече не съществуваше, а и много се радвам за това. :D
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

=Rudi= написа:
                              Аз скатах новобранската зима в Мичманско училище във Варна като школник,а после от пролетта - радист на граничен катер в Атия.Знаете ли като влязох преди школата в Атия се заварихме с четвъртия набор-сториха ми се като чичковци.Аз също влязох за 3г.,но на втората намалиха службата и изкарах точно 2г.
                              Колега, служили сме по едно и също време явно. Аз изкарах първата година в ВВМУ - Н. Вапцаров - мичман - школник (специалност корабоводене ). 1987-1988 г.1988 г. - 1989 г. - бях на противолодъчен кораб ПЛК 41 във ВМБ - Атия. Бяхме флагман по него време. Ударих намалението на службата и се уволних 1989 г. вместо така далечната тогава 1990 год. :D . Имахме този луд късмет. Иначе имах честта да служа с трети и четвърти набор ( викахме им сомове или дядовци).Живота ми се обърна на 180 градуса след УВО - то, но в Атия намерих истинските си приятели с, които съм и до днес. Пишейки се чувствам "динозавър":D
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ама ти си си такъв бе ... наборе. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                                www.cyxap.com

Коментар

Working...
                                X