Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде сте служили ? (за казармата иде реч)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВВС Чешнигирово Пловдив маи беше 26 000 от 03.1994 до 09.1995г. В командния пунк които точно 2 месеца преди да влезна изгоря та бяхме на фурогони цяла служба и миризмата на керосин беше постоянен спътник
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

ШЗО-Плевен после Нова Загора 2002-2003год.
      Fiat Punto 1.7TD
      Toyota Avensis 2.0D4D

Коментар

Живко написа:
        ШЗО-Плевен после Нова Загора 2002-2003год.
        И аз минах по същият път, само че 2005-2006.Новобрански център Плевен - 6-ти батальон и Свързочен полк Нова Загора - КИВ.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

2-ра ЗРБР ... вече несъществуваща

Коментар

naskobg написа:
            В Герман, на върха ни беше щаба. Иначе около село Сталийска махала (около Лом). Цивилен. Такава ни беше службата.
            Ха, коя година си бил там ? Аз бях само за 2 месеца, 1992г.
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Aз бях 93-та Сливница за много малко и след това поделение в Кресна ,луд кашик ,след това Генералния щаб на 4-ти километьр- разузнаване
              http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

Аз служих във Военно-морска база Атия на противолодъчен ( за борба с подводници ) кораб 41. Имах късмета да служа 2 ( две ) вместо отредените 3 ( три ) години, но повечето ми приятели с, които и до днес подържам връзка са от казармата. Имам само хубави спомени от службата.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Humppa написа:
                  Цялата служба в под. 28880 - гр. БеленеВОС 171/мст -> мостостроителНаряди до главозамайване :D
                  Случайно да познаваш Капитан Любомир Г. Йорданов.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Строителни войски, с малцинствата Първо в Стара Загора, има няма два месеца/май беше под. 66420/ и после в Бургас, на "Капчето". Това `97-98 г. Бяхме 10-ина българчета и си живеехме екстра, всеки се беше уредил с длъжност - бацил, писар и разни други скатавки...
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                    Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                    Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Новобрански център във Варна военноморското и след това 4 месеца в Созопол точно лятото - риба , плаж , дискотеки и т.н.
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

хайде и аз да се запиша Сержантско у-ще Горна Оряховица 1989г-1992г. но тъй като до нас имаше един техникум по хранително-вкусова промишленост и девойките от там ми бяха слабост съм прекарал около 4месеца в ареста :D

Коментар

под.18930-Лом/школа за М.В.на МТЛБ/ от октомври 95’-март 96’ 20 дена "опреснителен"курс в Грудово и от април 96’ - април 97’ в под.18930-Болярово мех.водач на М.Х.-Тунджа

Коментар

И аз да се запиша под.56510 М.Търново граничар 5 застава "Хала"с.Бръшлян 92-94г .Имаше една приказка "Ти пази родното небе а нас има кой да ни е.."

Коментар

Плевен, после Горна Баня - реактивна батарея, БУМ!
                              Stilo 1.8 16V

Коментар

2000 г. - Казанлък. По мое време преустроиха танковата бригада в Корпус за бързо реагиране. ПроЗ редник - автоматчик Пушечно месо. :D
                                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
                                X