сори, за мене това е като затвор и гледах да се отърва по някакъв начин. Смятам че всеки сам трябва да реши дали да ходи или не, а не да го принуждават на сила
Абсолютно съм съгласен.И за мен казармата е губене на време.
Всеки има право на собствено мнение.Моето е, че казармата те учи на зрялост, на мъжественност, на дисциплина и ред.Ако можех да избирам, щях пак да изкарам казармата, въпреки, че който е бил в ШЗО-то по времето на Урко, знае за какъв гърч иде реч.
А бе тази казарма си е абсолютно губене на време.Какво те прави мъж? Че си нямал отпуска 1 година ли? Че знаеш какво е някой да те обижда, да те псува и ти да си мълчиш, защото срещу теб има някакъв супер тъпанар само, че с по-голям пагон?Аз само едно разбрах в казармата - истинския смисъл на песента...."Батальона се строява за последен път........" Ако не си бил в казармата, просто никога не можеш да схванеш истинския дух на песента
85-87 Каменец - учебна рота, Радишево - школа за планшетисти, Долна Митрополия - първо в ескадрилата (не помня вече номера на поделения) като планшетист, а после в щаба на ВНВВУ(тогава) - Строево-окомплектовъчно отделение при коменданта подп.(тогава) Цоло Цолов като писарушка Да е жива даскалицата ми по писане в началното училище дето ме биеше през пръстите, че да се науча да пиша хубаво
Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Сезон 1996-1997 ,като до клетвата кемафче с МТЛБ в ШЗО. След това година в Карлово,като ... кемавче ама вече с БМП1 !!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Брех......снощи се получило писмо в къщи да се явя във Военното окръжие за "отбелязване на ново звание"....до последно знаех, че съм старши лейтенант....ся ко тряа да бъда???Тез простотии не отминаха ли вече бре.....
Брех......снощи се получило писмо в къщи да се явя във Военното окръжие за "отбелязване на ново звание"....до последно знаех, че съм старши лейтенант....ся ко тряа да бъда???Тез простотии не отминаха ли вече бре.....
Ми след стар лейтенант си ктан, и при зелени и при морски.
Айде честито госин капитан.И аз съм такъв само ,че действащ.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
1. Четири години висшо военно училище профил "свързочен" във Велико Търново2. Три години началник на наземна мобилна станция за космическа свръзка във свързочния полк в Нова Загора.3. Пет години началник отдел ремонт на радиосредства в Щабът на Сухопътните войски в София.Всичко това се развива от 1985 година до 1997 година така че в момента съм капитан от резерва Винаги съм смятал че "казармата" трябва да бъде малко по либерална спрямо хората които твърдо са решили че не искат да служат. Виждал съм какви ли не трикове за измъкване включително и самонараняване. Хората способни да извършат подобно нещо просто не са за там ...Иначе като всяко нещо тя си има и плюсове и минуси. Който вижда само минусите - бърка.
1. Три години сержантско училище - танкист механик водач в Горна Оряховица.2. 83-1999 Механик водач в Нова Загора
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Айде честито госин капитан.И аз съм такъв само ,че действащ.
Ухааа, усещам аз как скоро ще изпълнявате моите заповеди.....кат гледам как се издигам в йерархията, охооо.... ....шегувам се Ники, и извинявай за "простотии"-те...не се съобразих, че обиждам действащите военни.
2000-2001 Крумово и след това Добрич. Няма такава простотия. В казармата освен да се изпростее до малко след критичния максимум, друго не се постига. А и опознаване на алкохолните традиции и практики на някоя друга фолклорна област в моя случай - Добруджа
Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар