Е има и един с малко по-голям експириънс: 1. Пет години курсант във ВВУАПВО "П. Волов"- Шумен ПВО-ЗРВ/с/ 1985-1990г. 2. Три години старши техник в под. ...... в Пловдив 1990-1993г. 3. Седем години асистент, докторант/аспирант/, старши асистент във ВВУАПВО "П. Волов"- Шумен 1993-2000г. 4. Военна академия "Г. С. Раковски" - София - Випуск 2003г. 5. От три години в под. ...... /с две думи - грижим се за чистото небе на София "спете споко софиянци " и около 1/3 от България/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Collapse
X
-
-
Виждам сродни души във форума: 1. От 1986-1991 г. курсант във ВВУАПВО "П. Волов" - Шумен АИР и ГФК. 2. От 1991-1994 г. к-р на метеорологичен взвод в под 24200ДУволних се през 1994 г. по мое желание, като подадох рапорт, а получих заповед за дисциплинарно уволнение - такъв беше тогава редът. Сега се чудят как да съкратят състава.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
sasco
-
Аиде и от една бивша "бяла мечка"
Поделението в местноста Бяла Черкава над Пловдив - по-скоро до с. Ситово, към бригадата в с. Труд. Много сняг и студ, ама и картофи и гъби. :D Както се сещате поделението е секретно, нищо че половин Пловдив знаеше за какво ставаше дума. Служил съм март 1995 - април 1996.Fiat Palio 1,2
Коментар
-
Eeeeee най - накрая се появи някой от ВВУАПВО. 10 месеца бях там домакински взвод ( артелна) с основна специалност вещеви склад, еххх какви времена бяха , що пиене издънки и карцери имаше. Ех хвана ме носталгията мамка му. Голям кеф беше всяка вечер мъртви от пиене, само дето парички нямаше достатъчно.
Коментар
-
На застава от Малкотърновски граничен отряд(1982-1984). Тогавашния ми командир на застава днес е много голям шеф в гранична полиция. Според мен напълно зслужено(прощавам му, че преди 24години ми вгорчаваше живота).Колкото до казармените истории, за мен най-интересната история беше раждането на първия ми син докато бях в школата за инструктори на служебни кучета в Берковица. Днес той е набор на повечето от вас, а баща му е 19 години по-голям. Ех....какви години бяха!Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
-
Шумен - Пети Полк! Бившето поделение 34220 ... сега май има друг номер и вече не е това, което беше... Става въпрос за 1983 - 1985. Що наряди на тоя Илчов баир .... както се казва здравей наряд - през ден наряд. Че и голяма задръжка задръжка ни удариха тогава заради преименуването на турците.... Близо 3 месеца.... тяхната ма...ца. Пуснаха ни чак на 27 декември!!!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
1992-1994г.Строителни войски, поделение 38910, София, с.Герман, 2 месеца. Правеха метрото, а аз пък изкарах курс за заварчик После Ботевград, вилна зона "Зелин" - по-цял ден лежачка, щото нямаше пари. А когато имаше работех с поялник, правехме телефонна централа.След издънка - с. Долно Камарци - да копаеме из Стара планина ров за телефонен кабел.Всъщност не беше толкова зле в казармата, в Ботевград почти всеки ден слизахме долу из кафетата, а вечер на дискотека (повечето пъти даже със старшината, който дори ни караше с московеца)С пушка стрелях само един път, и то мизерните 5 патрона. Сутрин ставане в 8 беше напълно приемливо.Абе то си зависи от човек как ще изкара.Аз съм този вдясно:Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар