lllubo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Collapse
X
-
sachma написа:lllubo написа:fiat_love написа:винаги съм си мислил, че казармата дава...Analog Man...
Коментар
-
В бившата школа В Асеновград, като механик-водач на Т-55 - 6м. курсант., 6м. отдельонка и 6м. инструктор механик - водач! При това последното тръпката е неописуема! Ако искате ми вярвайте, но най-лесно е да научиш да кара танк някой, който е карал само... каруца! Принципа е същия. Общо взето "глава проста между два лоста"!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тук като гледам главно ШЗО Плевен и ВВС. Аз бях 1999-2000 първо 2 месеца в Щръклево после в Божурище /22510/ май беше. Ама в Божурище беше се едно в детската градина. Поне се научих да бачкам на струг и други такива машинарии както и да се спи на севъзможни места. Начух също, че и българската текила е ужасна. След като едни малоумник от 3 чаши падна по гръб от стола
Коментар
-
Имам едно приятелче което по същия начин не даде пари и не е ползвало връзки изведнъж го изкараха негоден .Явно има такива прецеденти.И аз съм на мнението на клегата fiat_love че си е друго човек да го преживее това с казармата.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Аз 88-90 в Пловдив, щаба на вече закритите транспортни войски. Последния пре...бан набор с 2 години казарма...И аз поддържам мнението че казармата учи на някои неща ... и като цяло е полезна, макар и по наше време големи простотии да бяха...Но като цяло имах късмета да се прилагам и настоящата си професия там.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
ШЗО "Христо Ботев", Плевен. Под. 650 - Химическа рота. След това - Военноморска база - Варна. Сега трябва да съм старши лейтенант или капитан.....не са ме викали от няколко години да ми казват
Коментар
-
ilkor написа:ШЗО "Христо Ботев", Плевен. Под. 650 - Химическа рота. След това - Военноморска база - Варна. Сега трябва да съм старши лейтенант или капитан.....не са ме викали от няколко години да ми казватFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар