Разград "Вътрешни войски" Септември 1994 - Март 1996г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Поделение 22120-Симеоновград/Черния Полк/,3ти МСБ март`93-септември`94Нашият батальон(14 човека по списък) се водеше"запасен".Имахме си ,обаче един инициативен л-т Витанов,който създаде действаща артилерийска батарея-Минохвъргачна.Аз се явявах Изчислител на ПУО9....и писар на батарейния Общо взето -биваше службата,така и така беше задължителна,по-добре да е и купонджийска.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
profit
-
До клетвата бях в Божурище а след това в Бояна ВВС-свързочен полк едно и също поделение са,но не му помня номера.От 05.01.2000 до 03.01.2001Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
ре
98г-под.58950 Горна Оряховица,Транспортни войски-шофьор на КрАЗ.Само че там изкарах 4 месеца,останалите 8 си живурках като барман в почивната станция на Транспортни войски близо до Дряновския манастир.Какво да ви кажа-курорт отвсякъде,басейн,фитнес,тенис корт,много ядене,пиене в промишлени количества,мадами и никакви отпуски(то и не искахме де).Бяхме всичко на всичко 2бр воиници,които след 17ч(като си заминат цивилния персонал,двамата старшини и началника на станцията) ставахме онбашийте на целия комплекс,всичко бе на наше разположение....Униформи ни беше изрично забранено да носим.Паспорти,военни и шофьорски книжки си седяха в нас,даже по едно време и колата ми седеше пред станцията..Чак не ми се уволняваше накрая.....
Коментар
-
Ся.., на другата Фиатска среща... предлагам да се набият канчетата на тез дето са скатали... КИКИ ше помпи без откат (шот е ноу умен ).. а Килар-а ше го пази докат’ прави 3 по 33... не мой така таз раота дейва.После, ше се наредим в линия.. и ше гледаме кой стреля най-далеч... с личния си пищоФ!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Re: Къде сте служили ? (за казармата иде реч)
Immortal написа:Колеги, да ме прощават колежките във форума.....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар