Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде сте служили ? (за казармата иде реч)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разград "Вътрешни войски" Септември 1994 - Март 1996г.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Поделение 22120-Симеоновград/Черния Полк/,3ти МСБ март`93-септември`94Нашият батальон(14 човека по списък) се водеше"запасен".Имахме си ,обаче един инициативен л-т Витанов,който създаде действаща артилерийска батарея-Минохвъргачна.Аз се явявах Изчислител на ПУО9....и писар на батарейния Общо взето -биваше службата,така и така беше задължителна,по-добре да е и купонджийска.
      ===============================
      // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
      ===============================

Коментар

под. 34690 радио технически войски в гр. Земен. Загубено време!

Коментар

До клетвата бях в Божурище а след това в Бояна ВВС-свързочен полк едно и също поделение са,но не му помня номера.От 05.01.2000 до 03.01.2001
          Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
          Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

ЦУЦПМКН-Плевен после с Светлен
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В Герман, на върха ни беше щаба. Иначе около село Сталийска махала (около Лом). Цивилен. Такава ни беше службата.

Коментар

5 месеца на школа в Божурище от септември 93г. , а след това на връх Еледжик до март 95г. Радиолокационно поделение на ПВО към ВВС
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

1996 2 юни -1997 28 декември УВО под.56430 МВР Бургас (ченгенето) щабна рота граничар последния набор бяхме ние които служехме 1.5 година Не съжалявам за нищо там имаше мн простотий но и имаше неша които няма къде другаде да се видят и изживеят

Коментар

Първо в Плевен после в Пловдив в свързочния полк
                    BRAVA 1,4 12V
                    Nissan Navara

Коментар

ре

98г-под.58950 Горна Оряховица,Транспортни войски-шофьор на КрАЗ.Само че там изкарах 4 месеца,останалите 8 си живурках като барман в почивната станция на Транспортни войски близо до Дряновския манастир.Какво да ви кажа-курорт отвсякъде,басейн,фитнес,тенис корт,много ядене,пиене в промишлени количества,мадами и никакви отпуски(то и не искахме де).Бяхме всичко на всичко 2бр воиници,които след 17ч(като си заминат цивилния персонал,двамата старшини и началника на станцията) ставахме онбашийте на целия комплекс,всичко бе на наше разположение....Униформи ни беше изрично забранено да носим.Паспорти,военни и шофьорски книжки си седяха в нас,даже по едно време и колата ми седеше пред станцията..Чак не ми се уволняваше накрая.....

Коментар

Ся.., на другата Фиатска среща... предлагам да се набият канчетата на тез дето са скатали... КИКИ ше помпи без откат (шот е ноу умен ).. а Килар-а ше го пази докат’ прави 3 по 33... не мой така таз раота дейва.После, ше се наредим в линия.. и ше гледаме кой стреля най-далеч... с личния си пищоФ!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

поделение в село кабиле ямболско там кадето бяха ракетите които нарязаха като влязохме в нато ,беше си секретно до тогава.
                          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

под.32990 (т.нар. сили за специални операции в днешно време) - парашутист-разузнавач - 1998-1999 година. 1-ва рота в учебния им център, а после 3-ти батальон. Хубави времена бяха...

Коментар

Новобранския център беше във Варна , а бойното едно уж секретно поделение до с.Приселци в местност "Родни Балкани" това беше от 09.01.2003 - 09.10.2003 и от двете места помня само хубавите неща.
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Re: Къде сте служили ? (за казармата иде реч)

Immortal написа:
                                Колеги, да ме прощават колежките във форума.....
                                Аз значи се числя към колежките във форума, защото казарма не съм ходил, записах висше и пропуснах тази иначе така "важна’’ част от живота на един мъж.
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X