ВВС Чешнигирово Пловдив маи беше 26 000 от 03.1994 до 09.1995г. В командния пунк които точно 2 месеца преди да влезна изгоря та бяхме на фурогони цяла служба и миризмата на керосин беше постоянен спътник
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
И аз минах по същият път, само че 2005-2006.Новобрански център Плевен - 6-ти батальон и Свързочен полк Нова Загора - КИВ.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
В Герман, на върха ни беше щаба. Иначе около село Сталийска махала (около Лом). Цивилен. Такава ни беше службата.
Ха, коя година си бил там ? Аз бях само за 2 месеца, 1992г.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Аз служих във Военно-морска база Атия на противолодъчен ( за борба с подводници ) кораб 41. Имах късмета да служа 2 ( две ) вместо отредените 3 ( три ) години, но повечето ми приятели с, които и до днес подържам връзка са от казармата. Имам само хубави спомени от службата.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Строителни войски, с малцинствата Първо в Стара Загора, има няма два месеца/май беше под. 66420/ и после в Бургас, на "Капчето". Това `97-98 г. Бяхме 10-ина българчета и си живеехме екстра, всеки се беше уредил с длъжност - бацил, писар и разни други скатавки...
хайде и аз да се запиша Сержантско у-ще Горна Оряховица 1989г-1992г. но тъй като до нас имаше един техникум по хранително-вкусова промишленост и девойките от там ми бяха слабост съм прекарал около 4месеца в ареста :D
под.18930-Лом/школа за М.В.на МТЛБ/ от октомври 95’-март 96’ 20 дена "опреснителен"курс в Грудово и от април 96’ - април 97’ в под.18930-Болярово мех.водач на М.Х.-Тунджа
Коментар