Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за НЕполучен ел.фиш от КАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за НЕполучен ел.фиш от КАТ

Днес отивам в КАТ да подам документи за златен талон и тия ми викат нямаш право!И ми показват в системата,че имам ел.фиш за превишена скорост от КАТ Кюстендил (36км. над ограничението)Пълен потрес! Питах ги как така не съм разбрал за това нещо,а те ми викат,че са ми изпратили писмопосле са ме търсили на адрес и не са ме намерили и накрая ме питаха дали искам да ми го връчат сега Полицая каза,че ще се наложи да го платя като си сменям книжката примерно ако това нещоне отиде в НАП.Ама в НАП не е защото аз подавам данична декларация всяка година и там щяха да кажат нещо.Общо взето и те не знаеха какво става...Има ли давност това нещо и трупа ли му се някаква лихва да не ми кажат след време някоя космическа сума?
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Ако не си го получил не важи, прати им много здраве. Фиша се получава по пощата срещу обратна разписка, ако няма такава, да си гледат работата.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако не са ти го връчили лично или не си го получил по пощата с обратна разписка отпада след една година!Само че, сега вече няма как, защото си уведомен!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

път

Ако вземеш решението от акта и минат мисля че беше 3 години не отпадаше ли
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега, стана ми интересно. От преди колко време е този фиш и ти имаш ли спомен да си ходил в тази посока по същото време?
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

И сега не съм уведомен защото никъде не съм подписвал просто го видях на компютъра в КАТ.Снимка не ми показаха.Иначе си пишеше всичко моето име номера на колата ит.в.Не запомних на кая дата беше точно само часа си спомням че казаха 3 през нощаНямам спомен къде съм ходил през 2012 но Е79 и пътя към Благоевград са възможна дестинацияСамо не мога да си обясня как са ме пропуснали и дали сега няма да реши някои да си свърши работатавсе пак въпреки че е малко несериозно след толкова време...

Коментар

Ако снимката първо отива в Кюстендил до като стигне Перник..ехеее 2 години. Пеша да бяха тръгнали по-бързо щяха да я донесат. Питах понеже по думите ти цялата история ми е съмнителна и се чудех, дали не могат да си измислят някакво нарушение и да ти го лепнат ей така или да е станала грешка...

Коментар

че няма да взимам златен талон няма,ама дано само да не решат сега да си свършат работатаА снимка не видях не исках и да ми показват гледах да си тръгна колкото може по-бързо

Коментар

кат

Това ако не е било на Диканя па хубавовземи решението и да минава давност ако не иде в НАП
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Нищо не вземай доброволно! Ако ти го връчат - плащаш, ако не го получиш в рамките на година от издаването - отпада!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз затова се чудя дали да ходя да си сменям талона със "златен", че да не излезе да имам да давам някакви пари на КАТ.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Не е било на Диканя,а на Бобошево...ако не се обадят от КАТ и аз ще си трая,а ако нещо изпратятотивам да се разправям....само не знам дали не се натрупва някаква лихва В НАП не е отишло защото всяка година подавам данъчна декларация и нямаше да пропуснат да го споменат ако е при тях.

Коментар

veskobravo написа:
                          Не е било на Диканя,а на Бобошево...ако не се обадят от КАТ и аз ще си трая,а ако нещо изпратятотивам да се разправям....само не знам дали не се натрупва някаква лихва В НАП не е отишло защото всяка година подавам данъчна декларация и нямаше да пропуснат да го споменат ако е при тях.
                          На Бобошево стационарна до колкото знам няма. Преди разклона има някакво ограничение 60 мисля. Ако е мобилна може да не го подпишеш и да не го плащаш. Случка която стана пред очите ми: Идва полицай в офиса и търси шефа. Връчва му фиш за 150-200лв сниман с превишена. Шефа я подписва и после зачита и му вика " Абе това е мобилна камера, нали са забранени". Ченгето се усмихна и му вика " Е, да ама вие подписахте...Лек ден"

Коментар

Working...
                          X