Наложи ми се да прегледам 2 флашки 16 GB, DATA и ETEC и на двете неможа да ми зареди драйверите, дава "грешка при зареждане на драйвера", DATA-та я пробвах и на още 3 стационарни компа и там неможах. Ето устройствата които поддържа лаптопа ми, къде може да проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Едни флашки ме тормозят...
Collapse
X
-
Не, но на ETEC-a са записани MP3-ки на лаптоп и някакво радио ги просвирва, а на FM трансмитер не ги вижда, на него мога да го отдам на това да не поддържа USB2 или 16 Gb размер.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
nikolovvd написа:Ако са сваляни от сайта на Виваком или друг подобен за музика с авторски права, ще можеш да ги слушаш само на компа, където са свалени.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ами като не можеш да си играеш с нея, само не разбрах има ли важно инфо на нея, намери някой с телевизия на BLIZOO, ръгни я в цифровия приемник и я форматирай 2 пъти, запиши нещо от телевизията и после пак я форматирай и твоя приятел да я носи за рекламацияNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар