Като ситуация от книга на Дъглас Адамс и едно канапе
Не ми го побира акъла как е възможно това да се случи...Даже евала им правя на мацките, това си е шанс 1:10000000000000, и те са го уличили !Мисля, че всички трябва гръмко да им ръкопляскаме... :D А иначе на снимките не изглеждат никак притеснени, тове се казва самообладание и шофьорско майсторство !
На Октавията нищичко и няма, но тази мацка от Тойотата определено е гледала не където трябва...къде се е навряла..за какво ли си е мислила в този момент ?
Абе само на мене ли ми се струва че може да е монтаж?В смисъл ясно че има и други хора дето се вижда, че снимат, ама като гледам горната кола при това положение не би трябвало маи да стои изправена, а да е килната на една страна??
Според мен тази с тойотата си е лакирала ноктите на краката вдигнала си е главата да види кво става пред нея, скочила е на спирачките, но не е могла да спре бързо и хоп отдолу..... Абе можещ ли да ги разбереш жените как правят нещата все по трудния начин
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Да разгледаме и другия вариант-октавията да са я "качали" на заден?Знам,че звучи малко вероятно,но все пак имайки предвид ситуацията май няма невъзможни неща Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
Живота и свободата си заслужава този,който всеки ден се бори за тях.
Обичам Родината,мразя държавата!
Не смятам че е монтаж според мен е нормално така да застане тъй като предницата така или иначе е по тейка и двете предни колела я държат при това тя се е опряла и в капака на тойотата . Просто ситуацията е като излезнала от някой американски екшън с преследвания
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар