Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Яко хъркане. Да лягам ли под ножа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Китайците продават това горното и някакви гривни, но колко са ефективни не е ясно...http://www.dx.com/s/snoring
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

tyson написа:
      Ето това визирах преди като споменах за щипка против хъркане.http://albobg.com/product/45/shtipka...htmlНякой тествал ли го е?
      Пълен боклук е!Явно не си ме разбрал от предния пост.Първо е мн малко това и нищо не прави в носа ти,отделно е тъпо измислено и пада често. Сутринта има да го търсиш къде е...Да те ориентирам в размери влиза в носа нама и 1см. В горния край е топчица с глава на карфица. До колкото знам има китайски сайтове дето там е м/у 1-3$, а тук е 20лв.Дано съм помогнал
      Fiat Marea 2.4 JTD+
      Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
      Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
      Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Благодаря, много беше полезно мнението ти лично за мен.
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

S_BANKOV написа:
          Незнам за вас, ама малкия като се прави че спи и хърка, така много ме съмнява че някой от нас хърка, та таяно се надявам да е майка му
          Ти остави тази работа.По-добре да си ти, че хъркащия по принцип спи, а другия полудява през това време. Гледай малко по-напред при пожеланията си.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
          X