Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Яко хъркане. Да лягам ли под ножа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всякак хъркам без значение на какво спя, когато съм по гръб. Настрани ли съм не хъркам, но издържам така 2-3 мин. и пак се обръщам по гръб.Жена ми спи с тапи за уши и пак ме чува понякога Цигарите ги спрях преди 2г. Пия по едно малко всяка вечер. 89кг на 178см. Гледах едни артикули като щипки. Поставят се отвътрешната страна на ноздрите. Струват около 18лв.Някой пробвал ли ги е?
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Не си давай паричките за тях.Изобщо не става.
      Fiat Marea 2.4 JTD+
      Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
      Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
      Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

И аз хъркам, понякога жената не издържа и ми се кара :D а не е да съм отпуснат и много пълен - 173см 94кг като процента на мазнини ми е под 10, не пуша от година и половина, не пия от половин година, тренирам си редовно и започвам да си мисля че е от годините и от това, че преди спях винаги на отворено (дори и когато вън е -10 градуса) и въдуха винаги е бил свеж и достатъчно влажен за да не изсъхват лигавицата и небцето. Когато съм бил под 80кг никога не съм хъркал според половинката.

Коментар

Чел съм съвет да се зашие един джоб на гърба на пижамата (или с каквото се спи) и в него да се слага топче от пинг понг. Щом легнеш по гръб ти убива и несъзнателно се завърташ, а настрани по-малко се хърка.

Коментар

Най-ефективното лекарство е едни "китайско", казва се "спин-кай-сам". С него на никой не пречиш и на теб не ти пречат, практикувам го от доста години, жената е банцинга у дома, а аз се усещам че хъркам само ако се обърна по гръб, а така не ми е удобно.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Излиза, че винаги хърка този, който заспи пръв. :P
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

В предишните мнения се споменава, че възглавницата е важна. Аз инвестирах 140 лв. във възглавница и ми е много удобна, но за хъркането не помага. И според мен килограмите са номер 1 проблем.
                Punto 1.9 JTD 2003
                Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Незнам за вас, ама малкия като се прави че спи и хърка, така много ме съмнява че някой от нас хърка, та таяно се надявам да е майка му
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Преди доста години бях чел,че къркане се лекува с беберон. Инстинкта, които имаме, да сучем се проявявал докато човек спи и по този начин се стягал мускула на небцето, който предизвиква хъркането. Звучи много логично, но така и не успях да убедя някой хъркащ познат да го пробва.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Ми пробвай с натурална цица!
                      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Банков, залагам 2 бири, че си ти

Коментар

Основно се хърка от преяждане и много пиене на алкохол.Има една пословица: закуската си я изяш сам, обеда го раздели с приятеля си а вечерята я подари на неприятеля си.Не може да се натъпчеш яко , да му удариш няколко бири , да изпушиш една кутия цигари и да легнеш и спиш нормално .Също легналите по гръб най много хъркат.Доказано е. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Сънна апнея...Машина, която ти подава кислород. Останалото е...

Коментар

Добро утро!Тази нощ спах с една от онези лепенки за нос, подобна на тези, които сте виждали да си слагат футболистите.Обясниха ми, че имало разлики, но формата е идентична.Още снощи, като я залепих за носа, усетих, че как ми се отварят ноздрите и дишам по-свободно.Не знам дали съм хъркал, но не помня жената да ме е будила. Гледам, че някой е споменал и спрейчето Снорийз. Пробвал съм го, стига за около месец. Има малък ефект, намалява децибелите от непоносими в поносими граници.

Коментар

Ето това визирах преди като споменах за щипка против хъркане.http://albobg.com/product/45/shtipka...htmlНякой тествал ли го е?

Коментар

Working...
                                X