Всякак хъркам без значение на какво спя, когато съм по гръб. Настрани ли съм не хъркам, но издържам така 2-3 мин. и пак се обръщам по гръб.Жена ми спи с тапи за уши и пак ме чува понякога Цигарите ги спрях преди 2г. Пия по едно малко всяка вечер. 89кг на 178см. Гледах едни артикули като щипки. Поставят се отвътрешната страна на ноздрите. Струват около 18лв.Някой пробвал ли ги е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Яко хъркане. Да лягам ли под ножа?
Collapse
X
-
mnpenchev
И аз хъркам, понякога жената не издържа и ми се кара :D а не е да съм отпуснат и много пълен - 173см 94кг като процента на мазнини ми е под 10, не пуша от година и половина, не пия от половин година, тренирам си редовно и започвам да си мисля че е от годините и от това, че преди спях винаги на отворено (дори и когато вън е -10 градуса) и въдуха винаги е бил свеж и достатъчно влажен за да не изсъхват лигавицата и небцето. Когато съм бил под 80кг никога не съм хъркал според половинката.
Коментар
-
Най-ефективното лекарство е едни "китайско", казва се "спин-кай-сам". С него на никой не пречиш и на теб не ти пречат, практикувам го от доста години, жената е банцинга у дома, а аз се усещам че хъркам само ако се обърна по гръб, а така не ми е удобно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Преди доста години бях чел,че къркане се лекува с беберон. Инстинкта, които имаме, да сучем се проявявал докато човек спи и по този начин се стягал мускула на небцето, който предизвиква хъркането. Звучи много логично, но така и не успях да убедя някой хъркащ познат да го пробва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Основно се хърка от преяждане и много пиене на алкохол.Има една пословица: закуската си я изяш сам, обеда го раздели с приятеля си а вечерята я подари на неприятеля си.Не може да се натъпчеш яко , да му удариш няколко бири , да изпушиш една кутия цигари и да легнеш и спиш нормално .Също легналите по гръб най много хъркат.Доказано е. :D
Коментар
-
Humppa
Добро утро!Тази нощ спах с една от онези лепенки за нос, подобна на тези, които сте виждали да си слагат футболистите.Обясниха ми, че имало разлики, но формата е идентична.Още снощи, като я залепих за носа, усетих, че как ми се отварят ноздрите и дишам по-свободно.Не знам дали съм хъркал, но не помня жената да ме е будила. Гледам, че някой е споменал и спрейчето Снорийз. Пробвал съм го, стига за около месец. Има малък ефект, намалява децибелите от непоносими в поносими граници.
Коментар
-
Ето това визирах преди като споменах за щипка против хъркане.http://albobg.com/product/45/shtipka...htmlНякой тествал ли го е?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар