Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честит първи сняг!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честит първи сняг!!!

Първите снежинки са вече факт. Аз още съм с летни гуми, но другата седмица ще се поправя.

Аз вчера по обяд сложих зимните обувки. И мога да споделя малко информация: смяна гуми - 22 лв, изправяне на 2 бр.джанти - 20 лв - с някакви тежести слагани по гумите-баланс ( 150х0.03), и сваляне качване на същите джанти - в Радиал-Павлово. Смяна антифриз - 5 лв. Зимна течност за чистачки (концентрат 5л) - 10 лв. Да ни е честит първия сняг и дизелите да палят безпроблемно цяла зима!
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Аааа хич не е първи...

Мен сняг ме валя още на 17-ти октомври на Беклемето... и аз нямам зимни гуми все още, какво ли чакам..., а да...заплата
      FIAT Marea ELX 1.6/16 V '98

Коментар

Честит първи сняг на всички с пожелание за безаварийно каране в зимните условия(и не само)
        Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
        Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Преди 3 часа /към 13 часа/ бях на Владая и си валеше. Така е било и вчера. Бях до един познат гумаджия е тоя човек днеска се счупи от оборот. Всеки се сеща в последния момент. Аз съм от седмица със зимните гуметки. Вчера си сипах и зимна течност за чистачки, че мойта беше леко зациклила. Честит първи сняг и леко със спирачките и газта, че един с нива на Панорамния път на Княжево се беше обърнал по таван в едно леко деренце
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Честит първи сняг на всички.Времето за зимните гуми дойде-така че няма смисъл да отлагаме повече!
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Аз зимните ги сложих преди 2 седмици

Коментар

Е, честит да ви е , ама в Ямбол май ще си го гледаме все-още по телевизията!

Коментар

hit-ko написа:
                  Е, честит да ви е , ама в Ямбол май ще си го гледаме все-още по телевизията!
                  В Ямбол идва най-късно.Обаче какъв сняг ме валя тая вечер - много силен и в цяла София, с изключение на Горна баня и Княжево. Ако беше под нулата за час щеше да стане за снегорин.

Коментар

Вчера от Велико Търново към София беше ад

Коментар

Никък не му се радвам. Днес ме удари една маршрутка. Ама и зимни гуми да имах нямаше да ми помогнат.
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                      X