...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам си една страхотна 3 месечна приятелка
Collapse
X
-
ако на някой друг му трябват такива малки котета да се обажда... тук пред блока ни е жив развъдник на котки.... сигурно поне 30-40 са се нароили, че има 1-2 баби ентусиастки и ги подхранват... сега гледам точно има 4-5 мънечки се мотат...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Vladim написа:Кръсти я Марея!
Коментар
-
kiler_4o написа:Vladim написа:Кръсти я Марея!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Страхотна е! Любимата ми окраска за котка! Честито!А относно името - винаги съм предпочитал името "МАЦ", защото както и да я кръстиш винаги ще и викаш и мац-мац и то животинката се обърква как се казва!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Страхотна е! Любимата ми окраска за котка! Честито!А относно името - винаги съм предпочитал името "МАЦ", защото както и да я кръстиш винаги ще и викаш и мац-мац и то животинката се обърква как се казва!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Честито,
Котето е фантастично, моята се казва Дарла от Дар (подарък) и си я обожавам, но я отгледаха пекинезите ми и се смята за куче, така че на мац, мац не отговаря, а само на име, за храната....ядат варени дреболии с хляб и чат пат котешки консерви, защото пекинезите ми не харесват кучешките, има избор и сега е момента да я научиш да похапва разнообразно, котките са невероятни същества пожелавам ти със здраве да си я гледаш дълги години!!! :D Не е най- здравословното, но ако не искаш да ти се разгонва след първото разгонване и бий инжекции, един път на 6 месеца :DСледвай мечтите си))
Коментар
-
Моята пък се казва Снежка, но много отдавна никой не й е викал така, защото всеки и вика Маца.Беше си градско коте, 3 години живя в апартамент, но като се преместихме в Ямбол се наложи да я направим селянка, заедно с осиновеният от нея (като малко коте) котарат Рижко.Сега си ходи из двора, а като сме си там - спи в краката ми, както винаги. Ето любимото й място, докато аз гледам телевизия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар