Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Техники на шофиране
Collapse
X
-
Чудех се къде да напиша това и понеже се отнася за безопасността по пътищата реших, че може да е тук, въпреки че можеше да е и в "Българските абсурди". Става дума за хора които не се замислят какви може да са последиците от возенето на деца и домашни любимци на неподходящи места в колата. Срещу нас има един ветеринаран доктор и при него идват редовно хора с домашни любимци. Вчера бях свидетел, не за първи път, на една кака която возеше кучето си в полата си докато кара и на всичкото отгоре до нея м/у седалките си возеше и кафето, което доизпи след като слезе от колата. За мен такива са за акт. Да споменем и родители возещи децата си, неотговарящи на правилника за това, на предната седалка било сами или в полата на мама. Това са хора меко казано безотговорни.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Мама му д .... ба как ли сме оцелели ние навремето когато нямаше детски столчета и беше ЗАБРАНЕНО да се кара на фарове през деня...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе то едно време Запорожеца не можеше да вдигне повече от 90 и като тръгнеш от София до Пловдив се разминеш с 10-12 коли.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Пичое, въпреки иронията ви, статистиката сочи съвсем друго!http://dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/default.htmНивата на смъртност за последните 5 години прогресивно намаляват, като към момента, броя загинали е равен на броя загинали през 1964.За карането с пуснати фарове през деня - това е едно от малкото умни и работещи неща, които са въвеждали напоследък.С лекота разбирам дали на 4-500 метра напред има насрещен автомобил или някой от моето платно изпреварва.Да, кошчетата с 4 точкови колани спасяват живота на децата и значително намаляват щетите от удара.Представяте ли си какво ще стане, ако детето е препасано с 3-точковия колан през вратлето и се шибнете челно..."Най-любимият" ми лаф е като кажа на някой от пасажерите да си сложи колана - "Що, да няма полицай?!""Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
И аз така из Гърция, ми е трудно да свикна, че всички са без фарове. Освен извънградско, в населените места също ми е терсене. Гърците, както не обичат мигачите, не можеш разбра коя "спряла" кола ще потегли, понеже отзад нищо не свети.+1 за Мишо и коланите И аз вкоято и част на колата да се возя...има ли колан - слагам гоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Слагайте си и презервативи като се самозадоволавяте - по-сигурно било ...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
M5kov написа:Пичое, въпреки иронията ви, статистиката сочи съвсем друго!http://dokkpbdp.mvr.bg/Statistics/default.htmНивата на смъртност за последните 5 години прогресивно намаляват, като към момента, броя загинали е равен на броя загинали през 1964.M5kov написа:За карането с пуснати фарове през деня - това е едно от малкото умни и работещи неща, които са въвеждали напоследък.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Колана е хубаво нещо и тук правото на избор не трябва да се прилага. Дори при най малко ПТП ще те задържи на седалката и няма да си оставиш зъбите на таблото. Карането на фарове нон стоп не е хубаво защото след време вече не се вижда нищо, същото важи и за светлините отзад. Столчето според мен отново е хубаво нещо, няма как малко дете да се закопчае с колана. Слагаш му колана праз корема и до там, докато в столчето си е закопчано както трябва. А сега се чудя дали е по опасно да си возиш домашния любимец на задната седалка или да караш резервна гума в багажника, куфар с инструменти и все неща които не са хванати никъде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар