ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Техники на шофиране
Collapse
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
Нали сте толкова велики шАфЙори, само се хвалите, искам да науча и аз велики техники на каране. Иначе моите са прости - караш според ограниченията и си отваряш очите за ниско летящи, минаващи на червено и светкащи индивиди.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
popara801 написа:Няма такова нещо всички са длъжни по закон да карат в дясната лента.Единствено,когато е в населено място....
Коментар
-
chaveto написа:Immortal написа:kiriluz1 написа:...последната е автомат, няма такъв кеф особено зимата има си зимен режим тръгва от трета и колкото и да риташ газта тръгва плавно...
Коментар
-
Immortal написа:popara801 написа:Няма такова нещо всички са длъжни по закон да карат в дясната лента.Единствено,когато е в населено място....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Stefanaki написа:chaveto написа:Нещото такова няма нищо общо с ръчна скоростна кутия и няма как да си помислиш да го имитираш това нещо. Защото в момента карам автомат който няма нищо общо с ръчна кутия, дори и когато го включа на ръчен режим.Точно затова и ония с луксозните автомобили млатат спирачки по завоите, просто като върнеш газта и автомобила не ползва двигателя като спирачкаKay_ написа:Чаве, като на повечето нместа дясната лента е разбита и хлътнала трябва ли да летя с висока скорост за да карам в лявата. Там, където мога си карам в дясната, но когато пътя е гаден...не искам да си троша колата.Immortal написа:Би ли ми обяснил каква е разликата когато аз потеглям на 2-ра в снега с ръчната кутия и когато автоматикът тръгва на 2-ра или 3-та? Кое точно мислиш, че не мога да имитирам?
Коментар
-
Immortal написа:chaveto написа:Immortal написа:kiriluz1 написа:...последната е автомат, няма такъв кеф особено зимата има си зимен режим тръгва от трета и колкото и да риташ газта тръгва плавно...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:Чета, много зимни шофьори има тука, , та си викам да направим зимъска една среща на форума към моя край, суджука и виното от мен. , сеира ще е на обща сметка, да видим кой ще се вози на предния капак докато качва байра и кой ще рине с лопата/ това са си техники и чалъми/I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Оф... не ми се спори.Тръгваме от едно и също място в сняг. Един колега с вериги - тръгва на първа и дава газ. Накъса си веригите.Аз тръгнах на втора и си излязох от там без да превъртя гуми.Свидетели от форума имаше поне 5.Карайте както си знаете. Аз си карам както аз си знам, вече над 500 хил. км. и съм имал само 2 ситуации, в които наистина е било опасно и ми се е изправяла косата. При едната се возеше пак един колега от форума...Не съм затъвал в сняг, не съм поднасял, освен преднамерено и контролирано. Карал съм и с летни гуми в снега и пак не съм имал проблеми.avvasilev - това е същото, което ти правиш. Само че има опасност да ти изгасне мотора. Затова - на втора с малко газ - излиза от всякъде. Е, стига да не си се окопал прекалено
Коментар
-
Immortal написа:avvasilev - това е същото, което ти правиш. Само че има опасност да ти изгасне мотора. Затова - на втора с малко газ - излиза от всякъде. Е, стига да не си се окопал прекаленоI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:avvasilev - това е същото, което ти правиш. Само че има опасност да ти изгасне мотора. Затова - на втора с малко газ - излиза от всякъде. Е, стига да не си се окопал прекалено
Коментар
-
Immortal написа:...Тръгваме от едно и също място в сняг. Един колега с вериги - тръгва на първа и дава газ. Накъса си веригите.Аз тръгнах на втора и си излязох от там без да превъртя гуми....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
S_BANKOV написа:... да видим кой ще се вози на предния капак докато качва баира, и кой ще рине с лопата/ това са си техники и чалъми/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар