Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Техники на шофиране

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Дори при най малко ПТП ще те задържи на седалката и няма да си оставиш зъбите на таблото.
    Ей това е нагледен пример.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не мога да кажа нищо повече след прегледа на това клипче:https://www.youtube.com/watch?v=bA3ZOxT_VrU
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Е защо баш клип с женки намери. Тук ми намирисва на полова дискриминация. На нито една маневра не хванах идията. Както и да е. Все пак слагането на колан си е личен избор. Когато ме подпряха група мацки на един светофар, ако не бях с колан сигурно щях да си разбия главата в таблото, понеже се бях навел към жабката/джабката (абе хралупата в дясно)За любознателните ще вметна, че тогава титаничната среща межди Фиат и Фоксваген, бе спечелено от талянците. Леко смачкана задна табела срещу сцепена и увиснала броня
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

То не е целия клип ами само онази където изгуби съзнание след удара в стъклото. Много важно нещо при шофиране е и позицията на облегалката и "под главника" Важно е и двете да контактуват максимално с тялото. При един удар от зад ако главата не ти е подпряна и става лошо. Принципно не при всяко МПС е удобно/възможно главата да ти е подпряна, но специалистите съветват поне да е максимално близо.

Коментар

Working...
          X