Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към ползващите mail.bg

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към ползващите mail.bg

Днес на фона на разправиите покрай подаването на заявленията за паспорти на двете дъщери се скапа и пощата ми.Ползващите тази поща имате ли същия проблем?
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

В момента влизам без проблем.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз не мога дава ми едно и също съобщение от снимката по-горе.Днес влизах в пощата си с един телефон и дали това обърка работата не знам.Сега ще се опитам да пиша на поддръжката ако има такава.

Коментар

Пощата на mail.bg от доста време прави проблеми, особено в събота и неделя, както и рано сутрин. А днес и на мен ми даде същото съобщение, което е цитирал Tornado.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Отскоро имам поща там, но подобни проблеми не съм срещал.И в момента влезнах без проблеми.От мобилния досега не съм влизал обаче. Винаги от стационарни. Различни.Пробвай да разчистиш.Знам ли?
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Няма какво да разчиствам.Ако има екип за поддръжка ще помоля да им драснете някой ред за проблема ми.Пощата ми е n_slavchev@mail.bg

Коментар

Аз ти отговорих, че периодично имам същия проблем - от различни интернет-доставчици, компютри и браузъри. И че днес ми даде същото съобщение. Но щом настояваш, че проблемът е при теб, моля, решавай си го.

Коментар

Този сървър, хост, поща или ... не знам какво прави проблеми! И това не е "от вчера", а доста отдавна. Обаче прави впечатление, че от три-четири дни е адски зле?!За сравнение "абв" е много по-стабилна!п.п. тествано е на различни машини, браузъри и най-важното ... ОС!
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Във вторник вечерта целият сървър беше долу - имаше съобщение, че са в процес на обновяване. Днес и на мен ми излезе с това съобщение. Сега си работи. Сигурно сменят сървъри нещо. Аз, за 10-тината години ползване съм доволен от тях.
                  браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

snake написа:
                    Аз ти отговорих, че периодично имам същия проблем - от различни интернет-доставчици, компютри и браузъри. И че днес ми даде същото съобщение. Но щом настояваш, че проблемът е при теб, моля, решавай си го.
                    Нямам проблем със зрението и видях отговора.Реших си проблема.

Коментар

Няма как да си го решил, защото проблемът не е твой, а за всички потребители на mail.bg . В момента (19 април, 13:34 ч.) услугата отново е недостъпна. И тъй като със сигурност пощата на mail.bg се обслужва от повече от един сървър, е напълно нормално в един и същ момент даден потребител да може да влезе в пощата си, а друг (който се свързва с проблемния сървър) да не може.

Коментар

Ахам, пак не работи. Дано поне ми решат проблема с текстовия редактор под андроидския браузър, докато човъркат по сървърите.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Добре, че почти не я ползвам тая поща .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз пък не съм го виждал това съобщение.Но пък от друга страна това е много тъп доставчик на поща. От колко сайтове като се регистрирам не ми пристига писмото за валидация не е истина.Като дам друг доставчик и няма проблем. Добре, че там ми е "спамърския" мейл само.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Имам 3 акаунта в mail.bg. В старите не ме пуска - дава ми съобщението за изключен сървър по технически причини, а от новия акаунт, който направих преди около седмица, влизам без проблеми. Както казах, връзката явно е през различни сървъри и затова някои влизат в пощата си, а други (повечето) не. Не ми се е случвало да имам проблеми с валидиращи мейли, но често се озовават в папката СПАМ, а не във Входящи. И тъй като екипът на mail.bg явно е много убеден в своята спам защита, дори не си прави труда да уведомява за нови писма в папката СПАМ. И съответно ако не я проверяваш, рискуваш да не прочетеш и писма, които не са спам, а са се озовали погрешка там.

Коментар

Working...
                              X