Днес на фона на разправиите покрай подаването на заявленията за паспорти на двете дъщери се скапа и пощата ми.Ползващите тази поща имате ли същия проблем?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към ползващите mail.bg
Collapse
X
-
Аз не мога дава ми едно и също съобщение от снимката по-горе.Днес влизах в пощата си с един телефон и дали това обърка работата не знам.Сега ще се опитам да пиша на поддръжката ако има такава.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Отскоро имам поща там, но подобни проблеми не съм срещал.И в момента влезнах без проблеми.От мобилния досега не съм влизал обаче. Винаги от стационарни. Различни.Пробвай да разчистиш.Знам ли?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Няма какво да разчиствам.Ако има екип за поддръжка ще помоля да им драснете някой ред за проблема ми.Пощата ми е n_slavchev@mail.bgFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Този сървър, хост, поща или ... не знам какво прави проблеми! И това не е "от вчера", а доста отдавна. Обаче прави впечатление, че от три-четири дни е адски зле?!За сравнение "абв" е много по-стабилна!п.п. тествано е на различни машини, браузъри и най-важното ... ОС!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
snake написа:Аз ти отговорих, че периодично имам същия проблем - от различни интернет-доставчици, компютри и браузъри. И че днес ми даде същото съобщение. Но щом настояваш, че проблемът е при теб, моля, решавай си го.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Няма как да си го решил, защото проблемът не е твой, а за всички потребители на mail.bg . В момента (19 април, 13:34 ч.) услугата отново е недостъпна. И тъй като със сигурност пощата на mail.bg се обслужва от повече от един сървър, е напълно нормално в един и същ момент даден потребител да може да влезе в пощата си, а друг (който се свързва с проблемния сървър) да не може.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз пък не съм го виждал това съобщение.Но пък от друга страна това е много тъп доставчик на поща. От колко сайтове като се регистрирам не ми пристига писмото за валидация не е истина.Като дам друг доставчик и няма проблем. Добре, че там ми е "спамърския" мейл само.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Имам 3 акаунта в mail.bg. В старите не ме пуска - дава ми съобщението за изключен сървър по технически причини, а от новия акаунт, който направих преди около седмица, влизам без проблеми. Както казах, връзката явно е през различни сървъри и затова някои влизат в пощата си, а други (повечето) не. Не ми се е случвало да имам проблеми с валидиращи мейли, но често се озовават в папката СПАМ, а не във Входящи. И тъй като екипът на mail.bg явно е много убеден в своята спам защита, дори не си прави труда да уведомява за нови писма в папката СПАМ. И съответно ако не я проверяваш, рискуваш да не прочетеш и писма, които не са спам, а са се озовали погрешка там.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар