Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьор на ,,БМВ" счупи рекордите по висока скорост...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko09 написа:
    Само пропусна,че и двете са машини управлявани от "човек" , а повечето шофЕри на въпросната марка ...не искам да ги коментирам.Всеки може да дава газ, ма трябва и акъл
    Не е само при БМВ. Онзи ден едно Стило ме задмина на тръгване от светофар. Три ленти в посока от всякъде на светофара, аз съм в най дясна с бус и тръгвам първи. Тъпака изчака да стигна до трите ленти който ми се падат от дясно и от там ме задмина. Имаше късмет, че карах тежко желязо.

Коментар

Абе чете,чета и си мисля да си пусна тема по автомобилните форуми."На който ми се мре да се мета,но да ми завещае единя си бъбрек" Що за тема отворихте.Има си писти за да тествате ламарините
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Това дали кара с 120 или 250 е все тая и двете скорости са смъртоносни, само парите за снимката са повечко, а и да в България писта няма, затова някои се режат по шосетата. Ако имаше писта като Спа, Нюрбургринг или Монца щеше да е друго - плаща си човека за обиколка/време, дори може да кара кола дето никога няма да може да си позволи и си начешва крастата
        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          Всъщност си е пробвал колата по най-безопасния възможен начин - на двулентов път, с мантинела, и без трафик. Явно знае кое можеи кое не може, за разлика от част от ежедневните убийци на пътя. Интересно, че Пол Уокър стана герой, задето се очисти с превишена скорост, но като има друг, който изглежда знае как да ги прави нещата, отнася хейт.
          -----------------------------------Пол Уокър не е карал колата когато е станал инцидента при който загина .. и не на последно място .,. такива инциденти обикновенно стават само веднъж и не поватярт ..може и 100 пъти да караш по един участък с 250 .. и когато стане белята да ти е .. и последната беля .. така че .. подобни .. коментари ТОЙ ГО Е ПРАВИЛ УМНО И БЕЗОПАСНО ми изглежда доста самонадеяни ..
          Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Няма как да ме убедите, че ако отиде и покара веднъж в месеца на писта, по улиците ще си кара според ограниченията. Много често говорим за комплексарщина - я да се покаже на другите колко върви, я да впечатли патката на дясната седалка и т.н.А разлика между 120 и 250 км/ч, не че няма, а е космическа. И като време за реакция и като удар. По принцип почти всеки си е пробвал колата поне веднъж. Няма какво да се лъжем. Или почти всеки, че сега тука да няма някоя засегната колежка Но аз лично съм го правил само на магистрала, при супер видимост, без да има други коли, сам в колата и за няколко секунди.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ще споделя един пресен пример. Тръгваме две коли от ВТ, като се разбираме всеки си кара както иска среща на Български извор за кафе, зареждане и т.н. Когато аз стигнах на мястото - другите момчета тъкмо палеха по цигара. Моята средна скорост беше 90, а на другата кола 120. Заслужава ли си за 5 минути се пита в задачката. За мен не си заслужава тези 30км/ч отгоре. Всеки си кара спрямо възможностите- неговите и на колата. Но аз както предполагам и вие не искате да ставате жертва на чуждо его. За това отиваш на писта и се трошиш колкото искаш. Да в България няма такава, но в Гърция има и то сравнително близо от границата.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                Ще споделя един пресен пример. Тръгваме две коли от ВТ, като се разбираме всеки си кара както иска среща на Български извор за кафе, зареждане и т.н. Когато аз стигнах на мястото - другите момчета тъкмо палеха по цигара. Моята средна скорост беше 90, а на другата кола 120. Заслужава ли си за 5 минути се пита в задачката. За мен не си заслужава тези 30км/ч отгоре. Всеки си кара спрямо възможностите- неговите и на колата. Но аз както предполагам и вие не искате да ставате жертва на чуждо его. За това отиваш на писта и се трошиш колкото искаш. Да в България няма такава, но в Гърция има и то сравнително близо от границата.
                То при теб и друго няма как да бъде Преди да се роди малкия, София Русе - 3часа + - 10минути. Като се роди малкия София Русе - 6часа + - 40минути. Дано да съм се променил вече, ама пак понякога си настъпвам.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  Kay_ написа:
                  То при теб и друго няма как да бъде Преди да се роди малкия, София Русе - 3часа + - 10минути. Като се роди малкия София Русе - 6часа + - 40минути. Дано да съм се променил вече, ама пак понякога си настъпвам.
                  Сега...искаш да кажеш, че 1,4 не върви или че съм лош шофер...щот и двете са верни.хахахах. Аз съм взимал Варна-София за 3 и половина часа, ама не с Фиат-а и в делничен ден и за целия път видях не повече от 10 коли

Коментар

6ч. София-Русе е страшно много. Ако кажем, че през цялото време шофираш то тогава пречиш на движението

Коментар

Kay_ написа:
                      Но аз както предполагам и вие не искате да ставате жертва на чуждо его. За това отиваш на писта и се трошиш колкото искаш.
                      Kay_ написа:
                      Аз съм взимал Варна-София за 3 и половина часа
                      Тези малко си противоречат ама айде.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

chaveto написа:
                        6ч. София-Русе е страшно много. Ако кажем, че през цялото време шофираш то тогава пречиш на движението
                        E не казвай че не знаеш какво е да има "тата ам ам", тати пиш, тати ам, и така, някъде зареждам, и пия кафе, обикновенно на Бяла при Гатьо, и те така, а да и карам с 80-90км.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

style34 написа:
                          Kay_ написа:
                          Но аз както предполагам и вие не искате да ставате жертва на чуждо его. За това отиваш на писта и се трошиш колкото искаш.
                          Kay_ написа:
                          Аз съм взимал Варна-София за 3 и половина часа
                          Тези малко си противоречат ама айде.
                          Вадиш думи от целия коментар. За това звучи странно. Казах, че за целия път видях не повече от 10 коли...за 500км. На празен път кого застрашавам.

Коментар

Няма вариант за пътя Варна-София да видиш 10 коли.

Коментар

style34 написа:
                              Няма вариант за пътя Варна-София да видиш 10 коли.
                              Еее сега. Юли 2013 вторник или сряда от Варна тръгнах в 14:00. Ти ако искаш вярвай. Трафика беше нулев. От разклона за Джулюница до магистралата видях 3-4 коли.

Коментар

Еми общината е виновна!Кво им трябваше да оправят тази отсечка?!?Перфектно си беше остъргана и изрязана сумати време!Освен това тоя рекорд не се брои!Баш там е яко изнанадолно - чийтър дребен!
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X