Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьор на ,,БМВ" счупи рекордите по висока скорост...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    И тука сега 20 човека ще ти обясняват колко си тъп,за писането на тоя пост,нищо че има някакъв резон в него.Абе пуснете пак може ли да се кара бързо и внимателно,че не съм спамил скоро.
    Изобщо не ми дреме, кой какво ще ми обяснява, ако държавите бяха толкова загрижени за безопасноста на движението и смятаха че скороста е виновна щяха да задължат всики производители да си правят еку-тата максимално трудни за външна намеса, и щяха да ограничат електронно скороста до 140 или до колкото там е разрешено в даден държава......щом ги задължават да спазват некви скапани еко норми свързани с някакво несъществуващо причинено от човека глобално затопляне, значи могат и тва да направят......щом не го правят, значи не е голям проблем.......Щом на пазара има коли който да вдигат над 180, значи се допуска че всеки може да го направи и е нормално да го направи........а дали ще е веднъж или 100 е вече все тая.......тва все едно да има свободно на Била или Кауфланд калашници или М16, но да не се разрешава с тях автоматична стрелба, а само единична и то с халосни......тъпотия е, и е същото......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

И в този форум има достатъчно рацерчта, нищо, че колите им не вдигат 250...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Само пропусна,че и двете са машини управлявани от "човек" , а повечето шофЕри на въпросната марка ...не искам да ги коментирам.Всеки може да дава газ, ма трябва и акъл
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Щом на пазара има коли който да вдигат над 180, значи се допуска че всеки може да го направи и е нормално да го направи........а дали ще е веднъж или 100 е вече все тая.......тва все едно да има свободно на Била или Кауфланд калашници или М16, но да не се разрешава с тях автоматична стрелба, а само единична и то с халосни......тъпотия е, и е същото......
          с две ръце подкрепям мнението на колегата
          Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
          FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Не знам само когато някое БВМ спре във вас ще се подкрепяте ли с двете ръце ако са здрави, ама това е друга тема. Нали щото има разлика с калашника , по теб ли ще стрелят,по децата ти или ще се самоубиеш ? Така че тия примери .....заедно с бмвтата и да пътуват с 200
            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Изобщо не ми дреме, кой какво ще ми обяснява, ако държавите бяха толкова загрижени за безопасноста на движението и смятаха че скороста е виновна щяха да задължат всики производители да си правят еку-тата максимално трудни за външна намеса, и щяха да ограничат електронно скороста до 140 или до колкото там е разрешено в даден държава......щом ги задължават да спазват некви скапани еко норми свързани с някакво несъществуващо причинено от човека глобално затопляне, значи могат и тва да направят......щом не го правят, значи не е голям проблем.......Щом на пазара има коли който да вдигат над 180, значи се допуска че всеки може да го направи и е нормално да го направи........а дали ще е веднъж или 100 е вече все тая.......тва все едно да има свободно на Била или Кауфланд калашници или М16, но да не се разрешава с тях автоматична стрелба, а само единична и то с халосни......тъпотия е, и е същото......
              Има държави, в които можеш да си купиш М16 от магазина, но и там безразборната стрелба се счита за престъпление!Който иска да си пробва пушката отива на лов или на стрелбището!Примера ти е неудачен, както и позицията, която си заел в случая!П.П. Надявам се да не се обидиш на следващата забележка:Многоточието е от три точки ... и не се пише на места, на които не знаеш какъв препинателен знак трябва да има!
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

когато някое БВМ спре във вас ще се подкрепяте ли с двете ръце
                Преди две години ми се случи, не беше БМВ, а бус, при това натоварен...слава Богу, оцеляхме...Проблемът наистина е глобален и едва ли ще го разрешим тук, докато си чешем пръстите на клавиатурите...подобен е случаят с легализирането на еднократната доза при наркозависимите, с проституцията, а и с правото на притежание на законно огнестрелно оръжие...
                FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Аз съм далеко от мисълта,че ще разрешим проблема тук , просто е ненормално да сравняваш аутобана, който няма ограничение с пътя Враца - Мездра, после германския курс,изпит и шофер и мангото, който не може да си напише името,а има книжка и кара БМВ...Малко говори за необразованост.Отделно,че всеки който е карал в чужбина знае, че колкото по към България идваш, толкова джигитите по пътя стават повече.Така че сигурно производителите са виновни, ще го преживее ли ако всички коли за България и Румъния ги ограничат на 130 или ще пусне тема как да си махнем ограничителя.Не знам само колега дали е запознат,че Ферари имат някой модели, които като искаш да ги караш - звъниш в офисът им казваш им искам да отида на ей тази ПИСТА и искам да покарам и те евентуално ти разрешават.Със сигурност тогава Ганьо пак няма да е доволен.
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                    Не знам само когато някое БВМ спре във вас ще се подкрепяте ли с двете ръце ако са здрави,
                    Не знаех че да ме халоса БМВ е по непрестижно отколкото да ме удари Таврия......представям си каква чест ще е за мен ако ме отнесе Ферари с 160, направи ме на гряз и мъзгия и по някакво чудо оцелея......ще трябва да ходя и доживот да го благославям, Ферари е все пак тва, не е БМВ......Когато срещу мен има некадърник, за мен е все тая той в каква кола е, че бил в БМВ или опел е без значение и разделението по тоя параграф по принцип е нелепо......щото ако отнякъде ви изпадне едно беемвенце резачка бадева, издрифтите един - два пъти и вземе да ви ареса, друга песен ще се пее......Има и натокани Фиат Купе-та дето 250 не са им проблем, какво ли щеше да е у БМВ форума ако вместо баварец фиатка беше записала тва.....
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      ... какво ли щеше да е у БМВ форума ако вместо баварец фиатка беше записала тва.....
                      Щяха да пратят някой да подобри рекорда.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

С кое да се издрифтим някое 30 годишно бмв дето възкръсват по БГ пътищата ли?Ако ще говорим за бмвта дай да почнем от 50 000лв нагоре.Въпросът не е кое е престижно, въпросът е човекът с 250 да те халоса в случая БМВ, та да ти чуя песента тогава.Разделението е защото 80% от шоферите на БМВта са идиоти и въобще не могат да си карат колите, аз ти казах газ всеки може да дава, акъла е друго.То има и стокови алфи дето ще минат покрай купето ти
                        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Не мога да ви разбера, някой си е направил кефа и си е пробвал най вероятно колата колко може да вдигне, заради което ще си плати за гяволията, а Вие сте седнали да се чепкате ?, предполагам, че на него му е било през оная работа за вас, когато си е чешал крастата.
                          punto HGT

Коментар

Добре познавам въпросната отсечка. Не познавам шофьора и не толерирам подобни прояви. Естествено, всеки стил на поведение, в частност шофиране, подлежи на санкции, когато нарушава законовата уредба. Мисля, че аналогията, която колегата прави с АК-47 и М-16 е съвсем на място, защото дори малолитражна кола, управлявана от неуравновесен или неквалифициран водач, е не по-малко смъртоносна.Дискусията по марки в случая е безпредметна, както и лепенето на клишета. Поздрави и лека вечер!
                            FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Всеки си е пробвал колата, някой да има снимка - не нали , щото трябва акъл.Мен ме дразни просто, щото утре ще убие някой, достатъчно показателно за манталитета и багажа е БМВ с 250 на снимка..мечтата на всеки бмв сектант.и вие ще каже е Ко толкоз пробвал си е колата...с калашниците
                              Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

АЗ когато карам сина си в колата, най вече се пазя от другите!!!!!!!!!! Когато съм сам си го връщам на тези от които съм се пазил!!!!!!!!!!!!!!!Това да не го пуснете по други сайтове!!!
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X