Мен ме знаете, че не си падам много по ограниченията. Обаче:В този участък е ОПАСНО да се кара дори със 100.Първо, точно там, където е камерата е изхода на бенизностанцията (Ромпетрол).Второ, на 50 м преди камерата е включването на околовръстното на Враца към главния път Видин-Враца-София.На 50 м след камерата мантинелата е прекъсната, има автокъща и редовно някой се мандахерца по пътя.Трябва да си наистина МНОГО НАДРУСАН, за да минеш от там с такава скорост. А, и веднага след камерата има ограничение 60 (заради прекъснатата мантинела и автокъщата).От там нататък и аз позасилвам, пътят е обезопасен, до Мездра няма кръстовища, има мантинела от двете страни на пътя, няма камери и е що-годе безопасно.Но точно там, дето е камерата е наистина малоумие.И само като си представя какви неравности е пътя до преди детелината... тоя няма как да засили толкова там, ако не е адски надрусан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьор на ,,БМВ" счупи рекордите по висока скорост...
Collapse
X
-
А аз си мислех, че са го преасфалтирали този участък...Вчера се чувах с братовчедите от Мездра и казаха, че си е в същият вид.Този верно е бил на черешата и е търсил круши горе...Обаче с такъв акт поне няма да го е срам, че са му го направили!Кви са тия лиготии като актове за 30, 40км повече... Като е гарга поне да е рошава!Само сега да не се наложи гаражна разпродажба или обществен труд та да си го плати П.С: От студ умири - гъзар бъди! :PI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:А аз си мислех, че са го преасфалтирали този участък...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар