Трябва да запуша едни дупки на Бравата на сина, направени от глупаци за отдушници в багажника заради газовата, направили ги най-отгоре на калника и сигурно се сещате къде отива водата когато караш. Та варианти няколко:1. Епоксидна смола с платно, НО най-добре е със стъклено платно, което вече не се намира, или ако се намире от къде, или вариант с някакво друго.2. С ламаринка и нитове намазана със силикон, или подложена гума.Първия най-ми допада, но какво да е платното. По татово време работеше стъкларския з-д "Костат Стоев" и там правеха стъклено платно, но вече няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за лепило
Collapse
X
-
M5kov написа:И най-обикновен чаршаф да сложиш ще стане работата, само го намажи хубаво със смола.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Е, нали само за тапа ще го ползваш?Колко са големи тея дупки, метър? И все пак, не мисля, че ще се сцепи.Слагаш 2 слоя чаршав и става като желязо."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
lov написа:Айде сега нема та нема. Всички гипсаджи ползват стъклофибърна лента и във всяка железария да попиташ ще намериш. Има и самозалепваща мрежа на ролка която е доста удобна за работа когато се налага да се търси по голяма здравина.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
http://terita-bg.com/lodkostroene/st...lat.htmlЕто, виж че има ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Колега не се обиждай но си имам принципи и много не трая. Много обичам препратки към търговски сайтове в които цените са загадка, запитване договаряне и така на татък. Ако беше за големи количества щях да му предложа и аз и къде на по атрактивни цени. А и колегата вече писа че си има и в къщи.
Коментар
-
lov написа:Колега не се обиждай но си имам принципи и много не трая. Много обичам препратки към търговски сайтове в които цените са загадка, запитване договаряне и така на татък. Ако беше за големи количества щях да му предложа и аз и къде на по атрактивни цени. А и колегата вече писа че си има и в къщи.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар