Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за лепило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за лепило

Трябва да запуша едни дупки на Бравата на сина, направени от глупаци за отдушници в багажника заради газовата, направили ги най-отгоре на калника и сигурно се сещате къде отива водата когато караш. Та варианти няколко:1. Епоксидна смола с платно, НО най-добре е със стъклено платно, което вече не се намира, или ако се намире от къде, или вариант с някакво друго.2. С ламаринка и нитове намазана със силикон, или подложена гума.Първия най-ми допада, но какво да е платното. По татово време работеше стъкларския з-д "Костат Стоев" и там правеха стъклено платно, но вече няма.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

И най-обикновен чаршаф да сложиш ще стане работата, само го намажи хубаво със смола.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      И най-обикновен чаршаф да сложиш ще стане работата, само го намажи хубаво със смола.
      Това е най-лесно и близко до ума, но нещо не ми допада, разликата м/у чаршафа и стъкления плат е от небето до земята. Стъкления неможеш да го сцепиш като чаршафа и затова допринася за здравината, не че ще тегли каруцата, но при заледяване може да се разцепи.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Е, нали само за тапа ще го ползваш?Колко са големи тея дупки, метър? И все пак, не мисля, че ще се сцепи.Слагаш 2 слоя чаршав и става като желязо.
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Има стъклени влакна който се продават.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Един познат си ремонтираше лодката с такова!Провери в магазини за бои, лакове и други такива.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Полиестерна смола и стъклени нишки (приличат на плат). По-евтина от епоксидната и по-малко отровна за работа. Можеш да я вземеш от по-големите строителни магазини. Търси българска - по евтина е, но ако не успееш има и вносни, но на по-висока цена.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Айде сега нема та нема. Всички гипсаджи ползват стъклофибърна лента и във всяка железария да попиташ ще намериш. Има и самозалепваща мрежа на ролка която е доста удобна за работа когато се налага да се търси по голяма здравина.
                BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

lov написа:
                  Айде сега нема та нема. Всички гипсаджи ползват стъклофибърна лента и във всяка железария да попиташ ще намериш. Има и самозалепваща мрежа на ролка която е доста удобна за работа когато се налага да се търси по голяма здравина.
                  Вярно бе, май там е истината, ето затова писах тук, просто не се бях сетил, въпреки че се намира и в къщи. Колкото до отворите не съм ги мерил, но са 3-4 см.

Коментар

Имах ги същите дупки, завариха по една ламаринка и ги минаха с някаква боя, не знам черна ли е или нещо по-специално...
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

http://terita-bg.com/lodkostroene/st...lat.htmlЕто, виж че има ...
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Колега не се обиждай но си имам принципи и много не трая. Много обичам препратки към търговски сайтове в които цените са загадка, запитване договаряне и така на татък. Ако беше за големи количества щях да му предложа и аз и къде на по атрактивни цени. А и колегата вече писа че си има и в къщи.
                        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

lov написа:
                          Колега не се обиждай но си имам принципи и много не трая. Много обичам препратки към търговски сайтове в които цените са загадка, запитване договаряне и така на татък. Ако беше за големи количества щях да му предложа и аз и къде на по атрактивни цени. А и колегата вече писа че си има и в къщи.
                          Колега, много се радвам, че си имаш принципи ... Принципно, принципите ги навират в очите на другите безпринципните! И моят пост беше към колегата - автор на темата и целта му е единствено да покаже, че такова нещо се продава!П.П. Току що наруших един мой основен принцип - Да не отговарям на неграмотно написани неща ... C`est la vie!

Коментар

Щом си се засегнал.Съжалявам малограмотен съм, приеми, че съм ходил само до трето отделение, а с чуждите езици съм скаран и това последното не го разбрах.
                            BRAVA 1.4 12v - 1998г.

Коментар

Working...
                            X