Колеги, трябват ми малко впечатления от района на Перчемлията, Варненско. Колко е постоянен тока, колко е постоянна водата, колко е тихо, т.е. чува ли се нещо от Златни и ако да доколко часа, как са летата, как са зимите, изобщо - впечатления. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За м-т Перчемлията, Варненско
Collapse
X
-
Абе Ключар, ls1 е от Варна, ако Аспарухово се брои за Варна Със сигурност знае какво е и къде е Перчемлията. Той иска преки впечатления, като подозирам, че иска да се мести да живее там. Аз лично тоя горски район на Варна не го харесвам по ред причини - пътя до там, ток, вода, съседи и прочие. Ако обаче се попадне на ценен имот - може и да се мисли по темата, но мен ме притеснява логистиката - задължително 2 авомобила за семейство и ... задължителна разходка през зимата в заснежено време за да се види какво се случва с шофирането в района. Ама това е като да живея в Балчик, поне за мен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Абе Ключар, ls1 е от Варна, ако Аспарухово се брои за Варна Със сигурност знае какво е и къде е Перчемлията. Той иска преки впечатления, като подозирам, че иска да се мести да живее там. Аз лично тоя горски район на Варна не го харесвам по ред причини - пътя до там, ток, вода, съседи и прочие. Ако обаче се попадне на ценен имот - може и да се мисли по темата, но мен ме притеснява логистиката - задължително 2 авомобила за семейство и ... задължителна разходка през зимата в заснежено време за да се види какво се случва с шофирането в района. Ама това е като да живея в Балчик, поне за мен.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар