абе сетих се да попитам има ли някъде из София магазини от където мога да си купя примерно някакъв готин ключодържател с логото ба Abarth или пък емблемки Abarth като на Stilo Abarth на калника и багажника..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за аксесоари на Abarth??!
Collapse
X
-
Re: Abarth
здравейте,търся някой собственик на stilo abarth,който може да ме осветли относно модела,и качествата му......изобщо как се представят скоростите,много ли са специални за поддръжка,тая всичката електроника не е ли нож с две остриета???харесъл съм един в германия на горе-долу сносна цена-колкото А3т от 97г.струва ли си парите ?ако някой знае сайт за stilo abarth ,нека пише-изобщо много малко неща намерих в нета за тая кола!!благодаря предварително
Коментар
-
stani75 написа:здравейте,търся някой собственик на stilo abarth,който може да ме осветли относно модела,и качествата му......изобщо как се представят скоростите,много ли са специални за поддръжка,тая всичката електроника не е ли нож с две остриета???харесъл съм един в германия на горе-долу сносна цена-колкото А3т от 97г.струва ли си парите ?ако някой знае сайт за stilo abarth ,нека пише-изобщо много малко неща намерих в нета за тая кола!!благодаря предварителноLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
BEX---GT написа:потърси колегата sraaa, мога да ти дам тел му на лично, той има и ключодържатели и лепенки и една емблема абарт, драсни ми лично, ако го искашФиат Браво 1.6 16v
Коментар
-
stani75 написа:здравейте,търся някой собственик на stilo abarth,който може да ме осветли относно модела,и качествата му......изобщо как се представят скоростите,много ли са специални за поддръжка,тая всичката електроника не е ли нож с две остриета???харесъл съм един в германия на горе-долу сносна цена-колкото А3т от 97г.струва ли си парите ?ако някой знае сайт за stilo abarth ,нека пише-изобщо много малко неща намерих в нета за тая кола!!благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар