Колеги, вярно ли е това, че трябва да се регистрираш в КАТ като ползвател на даден автомобил, за да го караш, ако не си собственикът?Примерно аз утре ако искам да дам на Пенчо да ми кара колата не е ли достатъчно да му дам малък талон, гражданска и свидетелство за ГТП? Трябва ли и в КАТ да ходи? Тази глупост дано не е вярна, но из нета на такива неща попадам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Документи при каране на чужд автомобил?
Collapse
X
-
Имаше такова предложение в ПарламентУ ама не знам дали го приеха. По скоро НЕ!Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
-
van_dal написа:Аз карам на майка ми колата от както съм я купил Спирали са ме и не е ставало изобщо въпрос чия е тази кола която управлявам.punto HGT
Коментар
-
didich написа:Има и друг момент, утре Пенчо като направи ПТП да не ти напишат акта на тебе като собственик, най добре му направи някакво пълномощно или друг документ, с който да е ясно, че той е ползвател на автомобила, а не ти, аз бих си вързал гащитеFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Bane
Emo91 написа:Колега това за каското не е така, поне не в ЛевИнс.
Коментар
-
naskobg написа:Нямаш проблем колега. Само ако ще минава граница се иска пълномощно.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
didich написа:van_dal написа:Аз карам на майка ми колата от както съм я купил Спирали са ме и не е ставало изобщо въпрос чия е тази кола която управлявам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Представи си, че тоя същия недай си боже убие човек и после се уплаши и се скрие в миша дупка ... ходи после обяснявай, че нямаш сестра, то ти е достатъчно да те разходят няколко пъти до районното да даваш обяснения и да ти побелеят косите, човек трябва да си пести нервите, че в това откачено изнервено време в което имаме късмета да живеем незнаеш от къде какво те дебне, за това му предложих на човека да си върже гащите.punto HGT
Коментар
-
Re: Данък алтернативни горива.
carlzeiss написа:Здравейте,има ли някой информация какво се случва след 1ви Април при монтиране на газова уредба какви такси се дължат. Беше прието някакво постановление,че се изменяло заводски конструкцията на автомобила. Някой ако има яснота да пише. Благодаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар