Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Десетичен знак в Уърд 2010.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Десетичен знак в Уърд 2010.

Колеги, някой ако може да помогне ще съм му много благодарен. Бих искал някой ако знае как мога да променя десетичния знак на Microsoft Word 2010 нека да ми каже. Когато е на английски език и използвам страничния блок на клавиатурата за писане на дати, когато натисна клавиша с точката ми излиза точка между датите. Например 10.04.2014 г. Когато обаче мина на БГ и пиша дати ми излиза като вместо точка ",". Например 10,04,2014 г. Това ужасно ме изнервя. На Exel се сменят от опциите. В Word 2010 не мога да я намеря тази опция. Не може да няма. На старите ги сменях, ама на 2010 не мога и полудявам. Благодаря предварително.

Re: Десетичен знак в Уърд 2010.

////Punto//// написа:
    Колеги, някой ако може да помогне ще съм му много благодарен. Бих искал някой ако знае как мога да променя десетичния знак на Microsoft Word 2010 нека да ми каже. Когато е на английски език и използвам страничния блок на клавиатурата за писане на дати, когато натисна клавиша с точката ми излиза точка между датите. Например 10.04.2014 г. Когато обаче мина на БГ и пиша дати ми излиза като вместо точка ",". Например 10,04,2014 г. Това ужасно ме изнервя. На Exel се сменят от опциите. В Word 2010 не мога да я намеря тази опция. Не може да няма. На старите ги сменях, ама на 2010 не мога и полудявам. Благодаря предварително.
    Оправи си го в регионалните настройки на уиндоуса.

Коментар

Виж това не се бях сетил. Утре ще го пробвам, ако вземе та стане направо не знам ...

Коментар

Не става и така

Коментар

Изтегляш си инструмента на Майкрософт за модифициране на клавиатури - има го на сайта им и си преправяш клавиатурата, защото това е "дефект" в подредбата. Аз съм го правил за една-две счетоводителки пишещи под БДС на Windows XP. Същия проблем стои и в 7. Проблема не е в продукта, а в самата клавиатурна подредба на МС.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 е абсолютно прав.
            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Да се търси в гугъла MSKLC. Работи и на виндос 8.1 и офис 2010П.П. На ексел не се сменят опциите, защото при записване с точка, числото се разпознава като дата. И на eng и на bg десетичните числа се записват със запетая.
              Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Working...
              X