Колеги, някой ако може да помогне ще съм му много благодарен. Бих искал някой ако знае как мога да променя десетичния знак на Microsoft Word 2010 нека да ми каже. Когато е на английски език и използвам страничния блок на клавиатурата за писане на дати, когато натисна клавиша с точката ми излиза точка между датите. Например 10.04.2014 г. Когато обаче мина на БГ и пиша дати ми излиза като вместо точка ",". Например 10,04,2014 г. Това ужасно ме изнервя. На Exel се сменят от опциите. В Word 2010 не мога да я намеря тази опция. Не може да няма. На старите ги сменях, ама на 2010 не мога и полудявам. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Десетичен знак в Уърд 2010.
Collapse
X
-
Re: Десетичен знак в Уърд 2010.
////Punto//// написа:Колеги, някой ако може да помогне ще съм му много благодарен. Бих искал някой ако знае как мога да променя десетичния знак на Microsoft Word 2010 нека да ми каже. Когато е на английски език и използвам страничния блок на клавиатурата за писане на дати, когато натисна клавиша с точката ми излиза точка между датите. Например 10.04.2014 г. Когато обаче мина на БГ и пиша дати ми излиза като вместо точка ",". Например 10,04,2014 г. Това ужасно ме изнервя. На Exel се сменят от опциите. В Word 2010 не мога да я намеря тази опция. Не може да няма. На старите ги сменях, ама на 2010 не мога и полудявам. Благодаря предварително.
-
Изтегляш си инструмента на Майкрософт за модифициране на клавиатури - има го на сайта им и си преправяш клавиатурата, защото това е "дефект" в подредбата. Аз съм го правил за една-две счетоводителки пишещи под БДС на Windows XP. Същия проблем стои и в 7. Проблема не е в продукта, а в самата клавиатурна подредба на МС.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Да се търси в гугъла MSKLC. Работи и на виндос 8.1 и офис 2010П.П. На ексел не се сменят опциите, защото при записване с точка, числото се разпознава като дата. И на eng и на bg десетичните числа се записват със запетая.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар