Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за фиш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами... аз имах един фиш. Неплатен.Скоро ходих да си погасявам едни стари данъци от фирмата ми.И жената в НАП вика - тука имате и един фиш, ще го присъединя и него към задълженията ви.Присъедини го и си го платих без никакви лихви.Във фишовете изрично пише кога и къде трябва да се плати - написана е банкова сметка и можете даже и онлайн да си го платите.И аз не съм от изрядните, но не се оправдавам, че съм ходил, пък не съм могъл да платя. Просто не искам да им ги давам

Коментар

nai7 написа:
      naskobg написа:
      Bane написа:
      Вие ме вкарахте във филма ся... миналото лято ми писаха фиш 20лева за неспазване на знаци.Така и не дойде време да го платя, и ще ми кажете, че вече е станал 300-400 лева ли ?!
      Категорично НЕ!
      Колега лично го четох писмото от НАП,делото е било на 11 март вчера е пристигнало във тях.Най долу пише главница 1010 лв и стотинки някакви и лихва 1068 лв и 50 лв от фиша.Ходил е два пъти но зареди тъпотията в цялата система не е могъл да плати а семейството му са такива че винаги всичко трябва да е платено.Утре ще ходи да види за какво става дума и ще имам повече подробности.
      Е от какво е главницата от 1010 лв., след като фиша е 50 лв.?

Коментар

Бе има нещо гнило тук, но чакаме подробности.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

naskobg написа:
          nai7 написа:
          naskobg написа:
          Bane написа:
          Вие ме вкарахте във филма ся... миналото лято ми писаха фиш 20лева за неспазване на знаци.Така и не дойде време да го платя, и ще ми кажете, че вече е станал 300-400 лева ли ?!
          Категорично НЕ!
          Колега лично го четох писмото от НАП,делото е било на 11 март вчера е пристигнало във тях.Най долу пише главница 1010 лв и стотинки някакви и лихва 1068 лв и 50 лв от фиша.Ходил е два пъти но зареди тъпотията в цялата система не е могъл да плати а семейството му са такива че винаги всичко трябва да е платено.Утре ще ходи да види за какво става дума и ще имам повече подробности.
          Е от какво е главницата от 1010 лв., след като фиша е 50 лв.?
          Колега казвам ти вчера следобяд го четох с двете си очи,дадена е банкова сметка на райфайзен.Нито той нито аз знаем от къде са тези лихви и главници,утре ще имам подробности.Нали не мислиш че си ги фантазирам,човека от вчера е депресиран доволно.

Коментар

Само предположение: Възможно ли е да има и други неплатени данъци или осигуровки - не напразно описах моята скорошна случка, при която ми присъединиха фиша към други задължения?Другата вероятност - щом е имало и дело - разноски по делото и такси за делото.

Коментар

Immortal написа:
              Само предположение: Възможно ли да има и други неплатени данъци ......
              Същата работа, като с моя фиш :D

Коментар

naskobg написа:
                Какво обаче се оказа - фиш 20 лв., глоба от съда, че не съм се явил като свидетел на едно дело, дето ме влачиха по него 2-3 години и останалото лихви.
                Наско, делото има ли нещо общо с фиша, че не става ясно от писанията ти. По-скоро не, доколкото разбирам, но поясни все пак?П.П. Писали сме едновременно.Ясно е вече.

Коментар

Бях свидетел по неволя по едно дело за производство на наркотици. 9 Обвияеми. Яко. :D

Коментар

Immortal написа:
                    Само предположение: Възможно ли е да има и други неплатени данъци или осигуровки - не напразно описах моята скорошна случка, при която ми присъединиха фиша към други задължения?Другата вероятност - щом е имало и дело - разноски по делото и такси за делото.
                    Всичко им е платено,наскоро построиха на тяхна земя две кооперации в центъра на Сарафово той взема 300 кв.Сега предстои прехвърляне на апартаменти,продажба също, и всичко им е оправено и изведнъж я дай тук едни 2200 лв.Парите май ги свършиха червената пасмина и сега тройно и петорно търсят мангизи.Това е голяма глупост.

Коментар

Пиши утре какво е станало.Щото сигурно половината от колегите тук имат по някой неплатен фиш А ние ще го обсъдим на форумската среща, с който дойде.

Коментар

Immortal написа:
                        Пиши утре какво е станало.Щото сигурно половината от колегите тук имат по някой неплатен фиш А ние ще го обсъдим на форумската среща, с който дойде.
                        То и аз имам един за 20 лв

Коментар

Immortal написа:
                          Аз вече нямам, даже и талон си имам, след три години търсене
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Значи проблема е следния преди доста време има няма 6-7 г негов близък му беше прихвърлил фирма,после уж всичко беше ОК.Но явно не е било ОК,Странното е че досега винаги си плаща данъците,и нищо не е излизало а чак сега.Скоро пак ходиха да ги плащат и нищо.Но поне да бяха написали за какво са тези лихви главници,колегата за малко да се гътне,така че спокойно колеги.

Коментар

Изводът е следният: Когато става въпрос за пари/бизнес - всеки сам да се оправя - никой не е длъжен на никого на рпави услуги, да става поръчител или собственик на фирма и след това да го завлекат, като той трябва да плаща.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Лихви върху глоби май не се дължат... освен ако няма промяна в близкото минало...

Коментар

Working...
                                X