Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицейски произвол - как да се действа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Полицейски произвол - как да се действа

попаднах на този клип http://i.gospodari.com/videofiles/20...webmкакво да правим при полицейски произвол .. до сега не съм имал проблеми с полицаите и слава богу но очевидно е че ..понякога и без вина си виновен..
    Lancia Lybra 1.8i

Молиш се да не ти се случва и стоиш далеч от полицейска собственост :DИначе хич не е смешно, както и повечето случки от клетата ни РОдина.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

http://pravatami.bg/category/%d0%bf%...86%d0%b8%d1%8f
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Re: Полицейски произвол - как да се действа

^3DAttack написа:
        до сега не съм имал проблеми с полицаите
        Кой?!?Ха ха ха!

Коментар

Аз ще ви кажа нещо, което ми се случи преди няколко дни... е, наистина бледнее пред това, което сте пуснали, но пак..Беше привечер към 22.30, с един приятел бяхме при колата ми на паркинга и си говорихме. По едно време от нищото се появи една патрулка и оттам изскочи една гад. Започна да ни крещи какво правим тук, после пита на кого е колата, аз съответно му обясних, че е моя. Провери ми документите, започна да ни свети с фенерчето в лицата и вътре в купето.. След като видя, че колата си е моя и не правим нищо нередно думите му бяха "След 10 мин като мина оттук да не съм ви видял, ясно ли ви е?!". Тръгнахме си, за да не стават проблеми, но ми е чудно имат ли право по този свински начин да се държат и да ме гонят от моята собственост без да съм направил нищо нередно?
          Fiat Brava 1.8 16V

Коментар

Естествено, че нямат. Човек вече трябва да има закачена по една камера на него, че после само по тоя начин придобиват гласност нещата и се вижда кое как е.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

yivanov написа:
              Аз ще ви кажа нещо, което ми се случи преди няколко дни... е, наистина бледнее пред това, което сте пуснали, но пак..Беше привечер към 22.30, с един приятел бяхме при колата ми на паркинга и си говорихме. По едно време от нищото се появи една патрулка и оттам изскочи една гад. Започна да ни крещи какво правим тук, после пита на кого е колата, аз съответно му обясних, че е моя. Провери ми документите, започна да ни свети с фенерчето в лицата и вътре в купето.. След като видя, че колата си е моя и не правим нищо нередно думите му бяха "След 10 мин като мина оттук да не съм ви видял, ясно ли ви е?!". Тръгнахме си, за да не стават проблеми, но ми е чудно имат ли право по този свински начин да се държат и да ме гонят от моята собственост без да съм направил нищо нередно?
              А мина ли ти на ум ,че някой загрижен комшия може да се е обадил за съмнителни лица в някакъв автомобил?А ако вътре не беше ти ,а някой дето да ти гепне радиото,пак ли така щеше да мислиш?И мен са ме проверявали по подобен начин преди години,но след като видяха ,че живея в блока ме помолиха да се прибираме по домовете ,че да не им звънят загрижени комшии.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                yivanov написа:
                А мина ли ти на ум ,че някой загрижен комшия може да се е обадил за съмнителни лица в някакъв автомобил?А ако вътре не беше ти ,а някой дето да ти гепне радиото,пак ли така щеше да мислиш?И мен са ме проверявали по подобен начин преди години,но след като видяха ,че живея в блока ме помолиха да се прибираме по домовете ,че да не им звънят загрижени комшии.
                Ами на този комшия да го на жена му,ами ако беше със гадже колегата?И какво излиза че нямаме право да седим в колата да си говорим ли?Можеше като човек да попита а не като прасе.

Коментар

наи култовото е от къде идвате за къде пътувате ама ти живееш еди си къде защо си дошъл тук

Коментар

mehanoveca написа:
                    наи култовото е от къде идвате за къде пътувате ама ти живееш еди си къде защо си дошъл тук
                    Нормално.Миналата зима на колегата му "спасиха" джантите от колата, които му бяха откраднали.С такива въпроси хванаха объркване в крадците и ги гепили, че нещо не е наред.Благодарение на това, колегата успя след една седмица да си вземе джантите от полицията.Не бъдете крайни. По принцип си има тактики с които да те стреснат и ако не ти е наред работата да се издъниш, ако имаш по-слаба психика. п.п.Immortal, и аз никога не съм имал вземане-даване с полицията. Изключвам цирка, когато са ме хванали в нарушение с колата и започваме да се надлъгваме взаимно, но това минава в графата взаимна изгода.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

krasio_79bs написа:
                      живея в блока ме помолиха да се прибираме по домовете ,че да не им звънят загрижени комшии.
                      Извинявай ама коя година сме? След като съм над 18 не искам никой да ме моли да се прибирам у нас. Мога да си стоя на улицата, в колата, извън колата, върху колата, а ако има 10 сигнала ще дойдат 10 пъти, за да проверят.Това им е работата. Иначе нека си ме питат каквото искат - тяхно право.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                        krasio_79bs написа:
                        живея в блока ме помолиха да се прибираме по домовете ,че да не им звънят загрижени комшии.
                        Извинявай ама коя година сме? След като съм над 18 не искам никой да ме моли да се прибирам у нас. Мога да си стоя на улицата, в колата, извън колата, върху колата, а ако има 10 сигнала ще дойдат 10 пъти, за да проверят.Това им е работата. Иначе нека си ме питат каквото искат - тяхно право.
                        Виж ся.Ако си решил да наричаш лайното торта,никой не може да те накара да сториш обратното. Решил си ,че трябва да си вечната опозиция и контра във форума. Приемам го за нормално,но нещата в реалният живот са съвсем други. Все пак те не са назначени да пазят вашият паркинг и да идват по 10 пъти. Има и други сигнали на които да се отзовават. Нито ми е станало обидно от молбата им,нито пък искам да ги разкарвам по 10 пъти.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

mehanoveca написа:
                          Защо не ? В щатите могат да те вкарат в затвора за скитничество. Ако не можеш да дадеш смислено обяснение защо си еди къдеси...
                          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Виж ся.Ако си решил да наричаш лайното торта,никой не може да те накара да сториш обратното. Решил си ,че трябва да си вечната опозиция и контра във форума. Приемам го за нормално,но нещата в реалният живот са съвсем други. Все пак те не са назначени да пазят вашият паркинг и да идват по 10 пъти. Има и други сигнали на които да се отзовават. Нито ми е станало обидно от молбата им,нито пък искам да ги разкарвам по 10 пъти.
                            Далеч не съм винаги контра. Е, вчера бях ама то друго се оказа.Кажи кое е правилно - имам право да стоя където си искам, още повече в колата ми или нямам право? М? Кое е вярното твърдение се пита в задачата. Кратко и ясно.А какви лайна и торти говориш ни в клин, ни в ръкав, само ти си знаеш...

Коментар

vgeorgiev написа:
                              В щатите могат да те вкарат в затвора за скитничество.
                              Все пак точно на тази американска простотия е базиран един от най-култовите екшъни на всички времена - "Рамбо: Първа кръв". Дай боже полюцаите все на такива като Джон Рамбо да попадат Нашите полюцаи обаче са една идея по-умни, защото винаги внимателно си подбират на кой да се правят на мъже. Ако някакви хора си седят примерно в черен джиБ в 2 през нощта, и някой буден гражданин подаде сигнал, дали полюцаите ще идат да ги питат кои са и откъде са?
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X