попаднах на този клип http://i.gospodari.com/videofiles/20...webmкакво да правим при полицейски произвол .. до сега не съм имал проблеми с полицаите и слава богу но очевидно е че ..понякога и без вина си виновен..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицейски произвол - как да се действа
Collapse
X
-
Молиш се да не ти се случва и стоиш далеч от полицейска собственост :DИначе хич не е смешно, както и повечето случки от клетата ни РОдина."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Аз ще ви кажа нещо, което ми се случи преди няколко дни... е, наистина бледнее пред това, което сте пуснали, но пак..Беше привечер към 22.30, с един приятел бяхме при колата ми на паркинга и си говорихме. По едно време от нищото се появи една патрулка и оттам изскочи една гад. Започна да ни крещи какво правим тук, после пита на кого е колата, аз съответно му обясних, че е моя. Провери ми документите, започна да ни свети с фенерчето в лицата и вътре в купето.. След като видя, че колата си е моя и не правим нищо нередно думите му бяха "След 10 мин като мина оттук да не съм ви видял, ясно ли ви е?!". Тръгнахме си, за да не стават проблеми, но ми е чудно имат ли право по този свински начин да се държат и да ме гонят от моята собственост без да съм направил нищо нередно?Fiat Brava 1.8 16V
Коментар
-
yivanov написа:Аз ще ви кажа нещо, което ми се случи преди няколко дни... е, наистина бледнее пред това, което сте пуснали, но пак..Беше привечер към 22.30, с един приятел бяхме при колата ми на паркинга и си говорихме. По едно време от нищото се появи една патрулка и оттам изскочи една гад. Започна да ни крещи какво правим тук, после пита на кого е колата, аз съответно му обясних, че е моя. Провери ми документите, започна да ни свети с фенерчето в лицата и вътре в купето.. След като видя, че колата си е моя и не правим нищо нередно думите му бяха "След 10 мин като мина оттук да не съм ви видял, ясно ли ви е?!". Тръгнахме си, за да не стават проблеми, но ми е чудно имат ли право по този свински начин да се държат и да ме гонят от моята собственост без да съм направил нищо нередно?
Коментар
-
krasio_79bs написа:yivanov написа:Аз ще ви кажа нещо, което ми се случи преди няколко дни... е, наистина бледнее пред това, което сте пуснали, но пак..Беше привечер към 22.30, с един приятел бяхме при колата ми на паркинга и си говорихме. По едно време от нищото се появи една патрулка и оттам изскочи една гад. Започна да ни крещи какво правим тук, после пита на кого е колата, аз съответно му обясних, че е моя. Провери ми документите, започна да ни свети с фенерчето в лицата и вътре в купето.. След като видя, че колата си е моя и не правим нищо нередно думите му бяха "След 10 мин като мина оттук да не съм ви видял, ясно ли ви е?!". Тръгнахме си, за да не стават проблеми, но ми е чудно имат ли право по този свински начин да се държат и да ме гонят от моята собственост без да съм направил нищо нередно?
Коментар
-
mehanoveca написа:наи култовото е от къде идвате за къде пътувате ама ти живееш еди си къде защо си дошъл тукA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
krasio_79bs написа:живея в блока ме помолиха да се прибираме по домовете ,че да не им звънят загрижени комшии.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:krasio_79bs написа:живея в блока ме помолиха да се прибираме по домовете ,че да не им звънят загрижени комшии.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Виж ся.Ако си решил да наричаш лайното торта,никой не може да те накара да сториш обратното. Решил си ,че трябва да си вечната опозиция и контра във форума. Приемам го за нормално,но нещата в реалният живот са съвсем други. Все пак те не са назначени да пазят вашият паркинг и да идват по 10 пъти. Има и други сигнали на които да се отзовават. Нито ми е станало обидно от молбата им,нито пък искам да ги разкарвам по 10 пъти.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
vgeorgiev написа:В щатите могат да те вкарат в затвора за скитничество.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар