Просто информативно питах за купето, защото виждам много такива. Колега, ако бях сигурен какво да избера и знаех всичко, нямаше изобщо да правя темата. Взех още повече да се лутам, след като той ми каза, че е скъпо и няма да мога да взема кой знае какво. Сигурно дори и за мк2 фокус няма да стигнат тези пари, като той е най-добър в отношение година/цена. По къщите разгледах. Идеята ми е, че тук каквото се предлага за такива пари, от Швейцария няма да дойде на тази цена и е още по-объркващо. Добре, че днес ще разбера за какво ще стигнат парите.Относно от къде ще я взимам. Значи италианците са мърлячи, немците и австрийците ги спукват от каране и тогава ги продават + пръскат яко луга и гният, Испания било много скъпо, Франция всеки ме уверява, че не е добре като избор за внос, от Швейцария щял да е зле пода. Е аз от някой джамбаз, който е измил мотора ли да я взема или от някой джигит, който се е изрязвал по софийските (примерно) булеварди и е слагал най-евтините консумативи и колата е пред смърт. Повечето коли, които разгледах тук бяха супер съмнителни, както и продавачите. Вярно, че си е голям късмет при покупката, ама тук направо си играя на рулетка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на автомобил
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Стрелок написа:Просто информативно питах за купето, защото виждам много такива. Колега, ако бях сигурен какво да избера и знаех всичко, нямаше изобщо да правя темата. Взех още повече да се лутам, след като той ми каза, че е скъпо и няма да мога да взема кой знае какво. Сигурно дори и за мк2 фокус няма да стигнат тези пари, като той е най-добър в отношение година/цена. По къщите разгледах. Идеята ми е, че тук каквото се предлага за такива пари, от Швейцария няма да дойде на тази цена и е още по-объркващо. Добре, че днес ще разбера за какво ще стигнат парите.Относно от къде ще я взимам. Значи италианците са мърлячи, немците и австрийците ги спукват от каране и тогава ги продават + пръскат яко луга и гният, Испания било много скъпо, Франция всеки ме уверява, че не е добре като избор за внос, от Швейцария щял да е зле пода. Е аз от някой джамбаз, който е измил мотора ли да я взема или от някой джигит, който се е изрязвал по софийските (примерно) булеварди и е слагал най-евтините консумативи и колата е пред смърт. Повечето коли, които разгледах тук бяха супер съмнителни, както и продавачите. Вярно, че си е голям късмет при покупката, ама тук направо си играя на рулетка.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Вземи си от Италия, ако ще и от български джамбазин да е.Поне ръжда нямат и скоро няма и да имат. Другото се сменя/прави, стига да не е тотален батал.Всичките са мърлячи, гарантирам ти го!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
BO написа:chaveto написа:BO написа:Аз не бих взел кола от Швейцария и Белгия. Като им погледнеш пода отдолу ще разбереш защо.punto HGT
Коментар
-
M5kov написа:Вземи си от Италия, ако ще и от български джамбазин да е.Поне ръжда нямат и скоро няма и да имат. Другото се сменя/прави, стига да не е тотален батал.Всичките са мърлячи, гарантирам ти го!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:M5kov написа:Вземи си от Италия, ако ще и от български джамбазин да е.Поне ръжда нямат и скоро няма и да имат. Другото се сменя/прави, стига да не е тотален батал.Всичките са мърлячи, гарантирам ти го!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Стрелок написа:Късно. Голф за 1000-ден път казвам, че не искам. Нито да се качвам, нито да търся, нито да виждам дори. Спряхме се на Фокус/Мондео, 307 или ако успея да измъкна още от някъде пари - Lancia Thesis.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Колеги, аз съм благодарен за наистина доста добри насоки от някои от Вас. Имам си вече по едно на ум за този и онзи модел. За Thesis-а знам, че е голям филм и са дефицитен модел и при евентуален проблем ще стане страшно, затова и казвам евентуално, клонящо към невъзможно бих се поглезил с такава кола. Просто тези модели последно ми останаха като избор. Нямаше как да му поръчам да търси 15 модела, трябваше да се огранича до 5 максимум. БМВ го изключихме като вариант. А за форда притеснения нямам - като ми омръзне, ще отиде при баща ми. Както някои приятели, а и колеги ме посъветваха - скачам на това, което ми харесва най-много. Защото в момента ми е най-изгодно да взема един 1.9 пд голф 4 например и да си джиткам безпроблемно, но не е това целта. Не искам да съм в кола, която не харесвам и съм купил насила.Пък и не вярвам скоро да мога да си позволя пак автомобил за такива пари. Толкова се мъча да събера вече трета година и все нещо се случва. Както виждаш и сега казвам, че си чакам едни мои пари, които един Господ знае дали няма да ми направят проблем пак и да си остана на сухо. Просто този път виждам светлина в тунела, при това не е от идващ насреща влак. :DВектра С 1.8 съм го оставил като последен резервен вариант, ако не съм доволен от нищо друго.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар