Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Асистенти за млади шофьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    S_BANKOV написа:
    Emo91 написа:
    Просто курсовете в повечето школи са само да си приберат парите.
    Кви школи бе човек, то сега се возят по 15 минути и 10минути се опитват да паркират на паркинга на МОЛ-а. едно време курса беше 3 месеца и се караше 1 час градско и 1 час извън града, имаше полигон, задължителни лекции за ЗДвП, устройство и принципона работана автомобила, първа помощ. Карахме и по тъмно и на дъжд. А сега пазаруват в мола
    То и сега е така, но много от нещата които казваш се пропускат Иначе моето каране в било винаги след 18:00 и винаги валеше сняг или дъжд. На изпита за първи път карах на светло учебната кола. Моя изструктор като мина курса и ми вика " сега съм те научил да държиш колата в права линия. Чак когато минеш 15-20к км малко от малко ще станеш шофьор"
    На мене ми казаха 40к км :Д Иначе и от приятели и познати ,курсовете са си пълна пародия .
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Да направят курсовете като едно време в школа за 6 месеца или година и това е и задължително първо да има пешеходни курсове.Ще чакаме , някой да стане шофер докато му асистират...ужас .Има достатъчно олигофрени на пътя и без това.
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Само,че не виждам въпросният сайт.А колкото до книжката, то е друга тема.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
          Само,че не виждам въпросният сайт.А колкото до книжката, то е друга тема.
          модераторите махнаха сайта, за да не му се прави реклама
          Fiat Brava 1.8 16V

Коментар

Working...
          X