Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги от Монтана за оглед на кола!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги от Монтана за оглед на кола!

Здравейте колеги , тъй като реших да сменям дъртото ауди с нещо друго като изискванията бяха да е 4х4 и бензин, че дизел нещо не ми се кара вече попаднах на една оферта която ме заинтригува , проблема е че ми се намира на 200+ км и за един оглед не ми се въртят толкова км. Надявам се няма да е проблем това, че колата е от друга марка - Субаро , ето за това става въпрос http://www.cars.bg/c651285 .Не се стряскайте , на колата ще и се слага газов инжекцион в последствие . Предварително благодаря на този който се навие да отдели малко време за един оглед. Това което ме интересува като начало е , състояние от долу на колата , а именно ръжда , че съм се нагледал на японки и по принцип не се разбират много много с ръждата. Също така ако може и да се покара да се чуе как е и да се усети като возия и дали има проблем с евентуално съединител , скорости , спирачки и така ....

Не искам да налагам моето мнение, но...Добре, ще ида да я видя, ще ти напиша че е добре и че си заслужава. Ти пак ще ги биеш тия 200+ километра и ще я купиш без да я гледаш ли? Ами ако на теб не ти хареса?Сменил съм доста коли, някои съм купувал от раз, а за други съм обикалял из България.Набелязвам си 10-тина коли, правя си маршрут и ги почвам по ред. След една такава обиколка се наложи втори път да бия 300 км, за да купя колата, която харесах.Като търся кола, едни 200-300 лв винаги ги слагам за обикаляне и други разходи. Обикновено си водя с мен приятел, който е автомонтьор и мнението му е определящо. Та и неговата издръжка цял ден поемам...Още повече, във ФИАТ форум да искаш някой да гледа не какво да е, ами баш Субару (с У се пише накрая). Дето са със специфични двигатели (боксер), със специфични трансмисии и какво ли още не.Иначе колата изглежда читава. Но аз бих отишъл лично.

Коментар

Е да де, ама ако аз отида и колкото и не разбирам му кажа, че цялата е изгнила отдолу, двигателя работи неравномерно и всичко тропа отпред със сигурност ще си спести ходенето. От тази гледна точка е добра идея някой да я погледне поне за набиващи се на очи проблеми.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колега,колата струва 2300лв,значи за 2000 си я отнесъл.Дотук добре.Говорим обаче за шестнадесетгодишна кошница,карана от италианец. Сори за спама,обаче ми е интересно като се зачудите и заразпитвате-читава ли е,има ли удряно,има ли изгнило.За тия пари какво очакваш?Найлони по седалките? Отивай и ако запали,и ти е толкова на сърце,направо я грабвай. Ако е за такъв дъртанян,ти си го имаш.Или вземи нещо по-ново,или си карай вярната немска машина.Извинявам се за тона,но искам да те предпазя от излишно вкарване във самурайски филми.
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Човекът моли някой, който има възможност да погледне, а вие се изредихте да го изкарвате баси простака. Мисля, че ако нямате желание или възможност, по-добре не се включвайте със съвети от рода на: вземи си вярна немска машина (танк може би)
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
            Човекът моли някой, който има възможност да погледне, а вие се изредихте да го изкарвате баси простака. Мисля, че ако нямате желание или възможност, по-добре не се включвайте със съвети от рода на: вземи си вярна немска машина (танк може би)
            Той немска си има,пита за японска,същия набор.Имаш опит със стари Субарута или ей така си се заяждаш?Имаш ли представа за цени и поддръжка?
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

По принцип ме интересува главно дали има фрапираща ръжда по долната част на купето, тъй като съм се нагледал на доста японки които отдолу са като престояли в морето. Иначе говорих с човека и по думите му колата е перфектна без никакви точки ръжда, то и не съм очаквал да каже друго . Патил съм си с изгнила кола и точно заради това ме интересуваше в какво състояние е отдолу ама карайте , ще се наложи да си направя явно една разходка до Монтана тези дни. А що се отнася до вярната немска машина хем е така хем и не е .

Коментар

Working...
              X