За колегите от Велико Търново и близките околности - вчера намерих един пункт на входа към село Леденик, откъм главния път за София, на завоя, близо до подстанцията. Влизате от главния път и веднага се вижда табелата на пункта вдясно. Цената е 27 лева, за тези с газови уредби е 2 лева отгоре, мисля. Смятам, че е много добра цена, след като под 40 няма на други места.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евтин технически преглед
Collapse
X
-
Аз минавам от няколко години само в този пункт в Леденик (под склада на Спиди). Даже миналата седмица направихме групово посещение с две полублизначки Алфи и се шашнаха хората защо се нареждам пак Точно по 27 лв оставихме. В ДЗИ по калкулатор ГО ми излиза 463 лв. Под 29 години съм. За един талон, не мерси! Чух, че в квартал Чолаковци има нов пункт. Там цената била 30 лв и черпели кафе с кока кола. Общо взето същото излиза. На другите места в самия град е около 42-45 лв без отстъпки.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Аз ГО сключвам в началото на ноември, а прегледа плавно го изместих от есента до 1 април, че да е в топлата част на годината и да си спестя дискомфорта по висенето в студен ден пред пунктовете. Критерият ми за ГО беше хем да е на най-ниска цена, хем да е минимална разликата от полица с и без зелена карта, за да мога в подходящ момент, ако се наложи, да си купя зелената карта. Две години най-изгодно ми беше в Дженерали и там си поръчвах полицата. От тази гледна точка никоя друга компания не ми върши работата, а тази цена за преглед напълно ме устройва. Но споделих за този пункт и цената, защото масово в града са над 30, че и над 40 лева и да е от полза на колегите, които не знаят.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
kolev написа:Благодаря колега, тая година ще ги пробвам.donnna написа:Ако направиш ГО в ДЗИ и платиш 7 лева автоасистънс - ГТП е 19 лева при нас...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар