Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да ми дадете съвет,за да си взема кола!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да ми дадете съвет,за да си взема кола!

Искам да попитам какво можете да ми кажете за:FIAT MAREA.Искам да знам какви проблеми или недостатаци има,дали има добра ходова част,как е с разхода не гориво,искали честа подръжка .Сега в момента сам си харесал eдна такава кола и искам съвет.Ако можете да помогнете пишете.

Мареа

Колега разрови се малко из форума с търсачката, ще намериш това , което ти трябва Иначе си се ориентирал много правилно към Мареа , за разлика от Брава е с по-висок клас обурудване и някои досадни проблеми са отстранени...
    Истината е някъде там!

Коментар

Когато видях моя фиат

Питах приятели дали да го взема и т.н., но си бях влюбена в колата и получих следния съвет, ако ти харесва я взимаш, всичко друго е въпрос на късмет, така че ти си решавай, от мен успех и късмет :D
      Следвай мечтите си))

Коментар

Ако колата ти допада,карал си такава и возията, динамиката и салона ти харесват си я вземи. Както казва колегата всичко е въпрос на внимателен първоначален оглед при покупката на колата и естествено късмет. Но все пак това е кола с относително евтини части и се предполага,че текушите ремонти ще ти излизат евтино. Късмет!
        BRAVA 1,4 12V
        Nissan Navara

Коментар

Working...
        X