Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво стана днеска в София....

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Извинявай ако съм те обидил с нещо, но не искам да ме разберете погрешно. Няма значение Перник ли ще е Ихтиман, Своге, Сливница или друго населено място. Хората които пътуват от районите около София и работят в нея са доста. Трябва да се измисли нещо и по този въпрос. Големи паркинги в крайградските райони и удобен транспорт до центъра или нещо подобно. Както и нещо много важно да се забрани и санкционира драстично движението в бус лентите. Тогава транспортът ще е по-редовен. Да се спират големите камиони през деня. Има много начини да се ограничи трафикът, но това едва ли ще стане. А и не виждам лошо когато се кооперират 3-4 да пътуват заедно какво ще им стане. Хем по евтино хем по малко коли.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

    Коментар


      #17
      мдааапо принцип към 18:30 има голямо задръстване от НДК по бул. България посока Бояна. Някой път задръстването почва и от самото НДК. Е снощи беше празно, имаше по-малко коли и от неделя сутрин - кеф всички бяха по задръстванията около стадиона :D
      Audi 1.8S златен талон

      Коментар


        #18
        Fiat 127 написа:
        Извинявай ако съм те убидил с нещо, но не искам да ме разберете погрешно. Няма значение Перник ли ще е Ихтиман, Своге, Сливница или друго населено място. Хората които пътуват от районите около София и работят в нея да доста. Трябва да се измисли нещо и по този въпрос. Големи паркинги в крайградските райони и удобен транспорт до центъра или нещо подобно. Както и нещо много важно да се запрани и санкционире драстично движението в бус лентите. Тогава транспортът ще е по-редовен. Да се спират големите камиони през деня. Има много начини да се ограничи трафикът, но това едва ли ще стане. А и не виждам лошо когато се кооперират 3-4 да пътуват заедно какво ще им стане. Хем по евтино хем по малко коли.
        Ми то по света е измислено и работи перфектно - винетки за влизане в центъра. В Милано и Лондон така решиха въпроса със задръстванията.То вече е почти решено и за София от догодина, имаше едни консултации с кмета и общинските съветници, цената най вероятно ще е 10 лева на ден, като в тая цена ще е включено и паркирането в синята зона за деня.Ще има и седмични, месечни и годишни винетки естествено, по-евтино ще излиза.
        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

        Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

        Коментар


          #19
          Fiat 127 написа:
          А и не виждам лошо когато се кооперират 3-4 да пътуват заедно какво ще им стане. Хем по евтино хем по малко коли.
          Естествено, освен това е масова практика, Даже на спирките докато се чака автобус, няма начин да не минат поне няколко коли в посока София "на цената на билета".То и екшъни имаше преди време с транспортните фирми, бяха поставили "охранители" по спирките да разгонват "навлеците" Освен това си има и трайни ТКЗС-та с превоза. Мила родна картинка
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

          Коментар

          Working...
          X