Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво стана днеска в София....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво стана днеска в София....

Леле такива задръствания не съм виждал никога Незнам дали защото е затворен булевард Евлоги Георгиев или заради някой друг,но просто такива задръствания никога не съм виждал по София ... от булевард България до Дианабад по линията на 94 от ндк нагоре съм пътувал около час и нещо,адско задръстване...след това тръгвам към Плиска и там адско задръстване... от Дианабад до Плиска 30минути...след това трябваше да ходя към орлов мост и от Плиска до орлов мост беше просто непроходимо,кола след кола...решавам да мина през подуяне за към централна гара....адска работа,просто нямаше булевард на София,който да не беше задръстен адски...от булевард България до Плиска и след това до Централна Гара-около 3 часа Имате ли идея какво става та има такива задръствания зверски?
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

като видях студа сутринта се сетих че ще има задръствания и реших в полза на трамвая. Навалицата е заради студа.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      като видях студа сутринта се сетих че ще има задръствания и реших в полза на трамвая. Навалицата е заради студа.
      Те и трамваите неможеха да минават от тия задръствания...просто София беше БЛОКАЖ....непроходимо място
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

В такива дни ме наляга носталгия по Сливен.............Там все още се кара нормалноДокога ли?
        Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG

Коментар

Цялата работа е заради мача.
          N.Y. State of Mind

Коментар

По В.Левски и на кръстовището на НДК беше манджа.

Коментар

Ето малко снимки от "Яворов". Наистина не бях виждал подобно задръстване.Боже, как го мразя този град
              Прикачени файлове
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

doofiat написа:
                По В.Левски и на кръстовището на НДК беше манджа.
                Е то по Васил Левски принципно си е тегаво всеки ден,а кръстовището на НДК заради тоя Евлоги Георгиев щяха да ме нацепят 2 коли едвам се пристроих за обратен и беше мазало,а един ушев застанал и ми зяе (тоя който стоеше пред булеварда(Е.Георгиев),за да не минават коли)

Коментар

Esper написа:
                  Ето малко снимки от "Яворов". Наистина не бях виждал подобно задръстване.Боже, как го мразя този град
                  Така беше по всички булеварди по които минах днес.... Дано това мъчение да го няма утре....

Коментар

От Младост 4 до кръстовището на Яворов и Драган Цанков през Цариградско - 1:25 мин. Мисля че са около 7-8км.Нечовешко е... Заради скапания мач е целия хаос, това в комбинация със смяната на времето и резултата е налице. Само си представете ако и валеше. Дъжд, за сняг не ми достига фантазията

Коментар

По едно време докато гледах на ситуацията от високо, мислех да сляза долу при колегата с караваната и да го питам дали не дава стаи под наем.Че натам вървяха нещата :D Отивам да вкарам една ракия и да се надявам да обесят някого за тоя хаос!Не знам кого, все някой се е разпоредил да се изпозатворят улиците около стадиона
                      Прикачени файлове

Коментар

Ами момчета България не е само София. Я се пръснете по обезлюдената татковина па елате и тук в Ловеч да видите как няма такова движение . За един час я минала някоя кола я не. Работа колкото щеш .Ето например десет роми от безработните вече пет месеца правят един тротоар дълък 300метра и както работят там ще ги затрупа и снега.Най много пет плочки да редят на ден така че имат работа за цяла петилетка.....А отделно сега и по изборите се поопъричиха бая защото така лесно президент не се избира .Трябват и мангизи... :D
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Цялата работа беше заради мачО. Като е затворен Евлоги Георгиев и си е..... м...... На Вапцаров и Черни Връх задръстването беше навсякъде. Ама аз кротко от прозореца на офиса наблюдавах и после пеша до вкъщи.
                          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                          Совалката средно на LPG
                          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

fiat_love написа:
                            Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.
                            Винетки му е майката ВИНЕТКИ. Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а? Как лятото по курортите се плаща за да влезеш с кола е така и тук трябва да стане. В студентски град има само 10 коли със софийска регистрация другото е от къде ли не. Може да се измисля ама не им се занимава
                            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                            Совалката средно на LPG
                            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Fiat 127 написа:
                              fiat_love написа:
                              Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.
                              Винетки му е майката ВИНЕТКИ. Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а? Как лятот по курортите се плаща за да влезеш с кола е така и тук трябва да стане. В студентски град има само 10 коли със софииска регистрация другото е от къде ли не. Може да се измисля ама не им се занимава
                              Може, може... Метрото като за начало. И скапания мач доколкото знам е от 9 часа. Отцепили са района сигурно от 18:30. Не е необходима много мисъл за да предвидиш какво ще стане като затвориш основна пътна артерия в час пик!И в този ред на мисли, слизал съм по "Драган Цанков" и друг път когато е имало мач и не е било ограничавано движението.Наскоро беше, не знам на кой мач защото футбола ми е през онази работа с извинение. Около стадиона беше пълно с куки, направо бяха повече от хората. И всичко беше нормално, колите си минаваха както всеки един ден, скинари кротко смучеха бира около "синьото"...Не разбирам за какво е нужно това преиграване!Тази ти мисъл обаче не я схващам:
                              Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а?
                              Ами каква ти е идеята, да си спретнем организация с идеална цел която да координира свободните места във всяка кола напускаща Скакалово ли?Това да не е влакчето в София Ленд, егаси...Всеки сам си преценява с какво да пътува и дали да вози някой или не.А преценява според това колко му струва, и като пари, и като време.Аз определено мисля че като се пусне метрото от Люлин до Младост, мазохостите по пътищата ще мамалеем драстично

Коментар

Working...
                              X