Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв лаптоп да си взема ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мерси колега, на пръв поглед цветовете са супер, екрана е HD BrightView LED-backlit, сравнено с монитора на настолния компютър мисля, че е класи отгоре за това за момента нямам оплакване, дано и жената няма , лаптоп като лаптоп, чак толко не се вживявам
    punto HGT

Коментар

dudulia написа:
      Честито колега! Със здраве да го ползваш.Малко извън темата, но ми е интересно защо масово не се обръща внимание на екрана? Лично аз не бих си взел лаптоп,който е с ниска резолюция, кофти цветопредаване, кофти ъгъл на виждане. Когато един компютър се ползва за интернет и филми общо взето няма значение дали ще е i3, i5 или i7 процесор, но екранът го гледаш постоянно, когато го ползваш.
      Еми аз, примерно, за филми имам HD player и си ги гледам на телевизора. Все пак 40 инча са повече от 15. И даже и те ми малеят. А резолюцията не е всичко. На работа имам 22 инча, фул хд лед монитор, но ъглите на виждане са му ужасни. Лаптопите с наистина качествени екрани са 2000 лв.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Yavor написа:
        Купих на големия Asus N56VJ от ибей, от Канада. С доставката и ДДСто ми излезе 960лв. Не е нов, в смилъсл на запечатка, а мостра от магазин. С найлоните по него и само дребна драскотина отдолу на копуса. Натерията и кабелите не бяха разопаковани. Машината е с Core i7 3630 2,46ghz turbo boost 3,6ghz, RAM 8gb 633mhz, HDD 750gb, Nvidia GT635 2gb + intel graphics 4000, bluray rw, матов дисплей, алумин корус, подсветка на клавиатурата, 4бр юсб 3,0 и т.н. Мног осъм доволен. А, и лицензен вин 8... Който яко ме дразни. Естествено това е риск, защото не знаеш какво ще дойде,а и няма гаранция. Но цената е наполовина от същия лаптоп тук. Мисля да му направя по натам един ъпгрейд - блу рея да го махна и да сложа едно ссд 64 гб, на което да кача Винбоза...Ако някой се интересува, мога да му дам линкове към продавача.
        Явка, миналата година купих същата машина за приятел. Мисля,че е много добър избор! Много ме радва звука който вади и екрана е добър. За процесор,видео и т.н. няма какво да коментирам. Единственото нещо,което на мен не ми допада е,че е малко тежък,но ако не се носи извън дома, това няма значение.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
        X