Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв лаптоп да си взема ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв лаптоп да си взема ?

Здравейте, гледам, че има тема за телевизорите, но за лаптопите няма, ако има се извинявам, но не я открих.Спрял съм се на тая машинка за момента като характеристики, дизайна не ми допада много, но толкоз.http://www.technomarket.bg/products/...403133Може ли да се вземе нещо по добро на тази цена, като условието е да е на изплащане и ако може без оскъпяване , горната машинка е в промоция в момента и е без оскъпяване 6х138,17лв.Благодаря.
    punto HGT

Айде стана мазалото За тия пари вместо пентиум може да пише core i
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Айде стана мазалото За тия пари вместо пентиум може да пише core i
      Дай препратка към сайт, оферта, цени ?? така не ми помагаш много и да кажа, че не разбирам много от компютри, разбирам ги колкото колите - отгоре отгоре
      punto HGT

Коментар

Колега, ще ти дам едно предложение и се надявам да не бъде като "реклама": http://www.technomarket.bg/products/...l71ea-notebook - за тези пари мисля че е доста добреКомпютъра е НР и има официален сервиз в България, каот цяло правят добри и здрави компютриЛеново..... правил съм 3-4 и да ти кажа честно БЯГАЙ ДАЛЕЧЕAcer също са компютри, но далеч не толкова здрави и надеждни (дъщерна фирма на НР) по последна информация също нямат официален сервиз в България.Асус много здрави и дуракоустоичиви компютри, но по скъпите модели, имат сервиз в България.П.С. Говоря за официален сервиз, а не телевизионне сервиз с договор към Техно.... или З**а.Лично аз имам Асус 10 инча вече 4-та година не е мръднал, и един Делл който е на 6 години вече и сервиз не са помирисали, погледни и тях. Чакам да видя избораП.С.2 Колегата е казал търси поне Intel Core i3, 1гб Видео карта и 6-8ГБ Рам, хард диска си го определяш ти но аз повече от 350 гб не съм ползвал почти никога, а с комп. си изкарвам парите.
        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Аз имам тошиба....мисля от 4-5 години....батерията се скапа и захранването също, но лаптопа си работи супер...досега даже не ми се е налагало да преинсталирам! 1 път само го отворих да го почистя и това беше! Имат и яка гаранция за първите 2 години
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Гледай по възможност вентилаторът отдолу да е с отделно капаче...
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Първоначално се загледах в това, има и подарък към негоhttp://www.technomarket.bg/products/...6f49ea-nb,но видеото е вградено, процесора незнам дали не идва слабичък, но пък плюса е, че има OS WINDOWS 8 64 BITS, тоест няма да се занимавам или да ангажирам друг човек да ми инсталира уиндолса, а и как вкъщи и в работа цъкам на уиндолс ХР с тия нови уиндолси ще се забъркам тотално , отделно дизайна на HP PAVILION-на е в пъти по хубав и стилен от леновото, абе голяма дилема и то защо - аз сядам на компа, малката взе да си присвоява таблета и жената остава да си гледа сериалите , но като няма сериали остава борбата за компа, защото с малката на глава не се излиза, с жената и с нея трудно човек излиза на глава и накрая аз духам супата да разцъквам каналите на телевизора - драма голяма
              punto HGT

Коментар

Аз имам Lenovo, втора година няма забележка. Метален корпус, солидна изработка с процесор i3. Сложих си още тогава Windows 7 Ultimate 64 aftermarket и от тогава си се ъпдейтва само и никви грижи. Е, отделяш малко време за драйвери подходящи, но лесна работа.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Аз имам Lenovo, втора година няма забележка. Метален корпус, солидна изработка с процесор i3. Сложих си още тогава Windows 7 Ultimate 64 aftermarket и от тогава си се ъпдейтва само и никви грижи. Е, отделяш малко време за драйвери подходящи, но лесна работа.
                  .абе човек, твойте критерии и неговите потребности нямат нищо общо. Да не забравяме че си избирал компа като професионалист, а той ще си джитка най вероятно нфс на него. Дидо, да каже дали съм прав.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

може би някой от тези: http://tinyurl.com/k6h7zg8Иначе нормално всеки да си хвали собствената щайга - и моят фуджитцу вече 3 години бачка, а предния фуджитцу-сименс 6 години изкара - така че взимай това, което ти пасва на изискванията, по възможност с по-дълга и хубава гаранция.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

До 1к с ДДС това ми е предложението. Предлагат и лизинг:http://stemo.bg/jsp/bg.do?a=cHJvZHVj...n.5.2.1.31Не малък плюс е гаранцията "nomatterwhat" (2years).
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Най - добре наистина да се сподели за какво ще се изполва машината, за да дадем адекватен отговор.Ако е за офис пакет, интернет и филми и скайп направо ти е скъп.Ако е за игрички .... виж тука ще трябва да се бръкнеш повечко от тези кинти - то си и зависи какви игрички искаш де.Мое лично мнение е да си дадеш парите по скоро за този, който е на по ниска цена и видеото е по-добро, рамта на половина - но ако попиташ може и да е с повече.харда също е по - малък, но мнението ми е такова - http://toplaptop.bg/laptopi-fujitsu/...5EE2Y-156.html
                        Skoda AMfabia 1.2 12v
                        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

S_BANKOV написа:
                          Дидо, да каже дали съм прав.
                          Мда прав си, жената да може да си джитка игричките във фейсбука, чат пат и аз засядам на фермата, храним кокошки, берем зарзават и т.н. tyson, толко пари за лаптоп няма да дам ако ще да е последен писък на технологиите.Ще го мисля тия дни, че всеки ден взе да ми се пили на главата, "какво стана избра ли нещо ?" и вече се предавам Максималния бюджет е това, което дадох в първото мнение и пак подчертавам ако може да е в промоция с 0% при изплащане, защото като ми набухат лихвити и главниците и ето ги едни 70-100лв отгоре ... не мерси :D
                          punto HGT

Коментар

style34 написа:
                            Колега дай модела на твоят комп, с това алуминиево шаси ме заинтригува особенно ако има и версия с и5 и външна видеокарта.
                            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Ако цената е важна и това да е на изплащане без лихва, и ти трябва за фейсбук и други общи неща - взимай това, дето си избрал. Няма да е много лесно да намериш на изплащане без лихва.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                              X