Колеги,може ли да ми препоръчате (подчертавам) транспортна фирма (НЕ спедиторска), която да извършва транспортна дейност от северна Италия, гр.Болзано до западна България, гр.София?Искам да проуча цените, че започва да ми писва от спедиторски ’трикове’ и предпочитам да контактувам директно с превозвачи!Благодаръ предварително П.П.Пропуснах да спомена, че НЕ говоря за транспорт на автомобили, а за транспорт на товари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Транспорт от Италия?
Collapse
X
-
Може би ще трябва се конкретизира за какъв обем и тегло на товара става дума.Не вярвам някой да се наеме да кара един европалет товар с автомобил който товари 18 европалета примерно.Спедиторите търсят товари докато напълнят автомобила за да е пълен курса.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Колега, мислил ли си за хората който пътуват с бусове.... ако не помисли за наем на бус излиза в пъти по евтино ако искаш да използваш целият обем. Аз от много мислене по въпроса накрая реших да намеря бус под наем за да си пренеса покъщнината септември месец. Помисли и за тая идеяЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Бус ми е крайно недостатъчен, колега.Става въпрос за групиран транспорт, защото сам едва ли бих могъл да напълня цял ТИР........ за сега Максимума, който съм постигал е 6 метра от камиона.По принцип всяко едно пале е с размери Ш/Д/В - 120/220/150 см. и тежи 800-900кг., та си мисля, че не би трябвало да струва 600,00лв. без ДДС, защото камиона може да събере 11 такива палети и курс 1300км. ще струва по 5лв./км.
Коментар
-
От северна Италия до Стара загора последно плащах 4600лв без ддс за комплектен камион, 22 тона. Последно преди по малко от година. Едва ли са се променили цените от тогава насам - горивата не са мръднали. Това прави по около 250 лв с ддс на тон. Ама наемам цялата кола. За групаж - не знам цени. Това за информация. Мога да ти предложа няколко различни спедитора, ама на ЛС да не става реклама. Транспортан фирма за твоя групаж щеще практически невъзможно да намериш. Даже и да подадеш товара на някой превозвач, той ще го пласира най вероятно при някой друг, влизайки в ролята на спедитор. Гарантирам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Сега като се загледах, палета ти е 220 см дълъг, което означава че заема място за три европалета и 600 лв с ддс си е добра цена. Ми ти щом с 11 палета пълниш камиона, при цената която знам имаш над 400 лв на палет без ддс. Сигурен ли си си че са такива дълги? Това как го товарят? С някакви дълги роги на мотокар става само.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
По-скоро е 220 високо палето. Това значи, че товара не е съвсем стандартен. Сещам се за едни превозвачи и спедитори, които биха ти помогнали. На ЛС ще ти пратя имената."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Аз може би не се изразих правилно за размерите, но аз понеже го знам как е и си мисля, че и вие ще разберете :DЕдин палет е 120х220см. (височината е отделно и не знам дали има голямо значение), качвайки две такива палети те образуват почти квадрат 240х220см. и както и да са качени е все тая, НО за удобство ги качват с нормален мотокар странично и 220см. се явява дължина по дължината на камиона, а 120см. се явява ширина по ширината на камиона.С две палети заемам цялата ширина на камиона и 220см. от дължината на камиона.Дано ме разберете, че май пак не го обясних добре
Коментар
-
Аз много добре те разбрах. При два палета с дължина 220 см ти заемаш място за 6 европалета с дължина 80см. Точно това и съм казал. Возя цял камион от Италия, с 30 палета, заемащи 12 метра, за цена 4500 без ДДС. Това прави 375лв на метър за цялата ширина на камиона. Ти качваш 220см, които по тази цена струват 375х2,2= 825лв без ддс за двата ти палета. Или по 500лв на палет с ДДС. А ти товариш групажно. 600лв за това затоварване си е нормално на палет според мен. И да смъкнеш, няма да е повече от 100лв на палет при работа директнос превозвач, а той ще ти опъне нервите до крайност.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Аз работя с ,,Кейси ’’ ЕООД - Силистра.Всяка седмица возят групажи от Испания през Италия .Като цяло те возят през Унгария и Румъния , след което влизат през Дунав мост .Стоката я вкарват в техен склад в Силистра и след това организират вътрешен транспорт , който е включен в офертата .Карали на клиенти в Пловдив като дават добри цени.Milka Mincheva Keysi EOOD, Bulgaria,7500-Silistra, "31polk" No54 tel/fax +359/86/82-41-20, mobile +359 888 34-34-46 web: www.keysiks.com e-mail: keysiks@abv.bg skype: keysiksМоже да изникне само проблем дали ще отидат до Болцано / Боцен , но като цяло ми се струва , че ще се разберетеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Yavor написа:Аз много добре те разбрах. При два палета с дължина 220 см ти заемаш място за 6 европалета с дължина 80см. Точно това и съм казал. Возя цял камион от Италия, с 30 палета, заемащи 12 метра, за цена 4500 без ДДС. Това прави 375лв на метър за цялата ширина на камиона. Ти качваш 220см, които по тази цена струват 375х2,2= 825лв без ддс за двата ти палета. Или по 500лв на палет с ДДС. А ти товариш групажно. 600лв за това затоварване си е нормално на палет според мен. И да смъкнеш, няма да е повече от 100лв на палет при работа директнос превозвач, а той ще ти опъне нервите до крайност.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Yavor написа:Аз много добре те разбрах. При два палета с дължина 220 см ти заемаш място за 6 европалета с дължина 80см. Точно това и съм казал. Возя цял камион от Италия, с 30 палета, заемащи 12 метра, за цена 4500 без ДДС. Това прави 375лв на метър за цялата ширина на камиона. Ти качваш 220см, които по тази цена струват 375х2,2= 825лв без ддс за двата ти палета. Или по 500лв на палет с ДДС. А ти товариш групажно. 600лв за това затоварване си е нормално на палет според мен. И да смъкнеш, няма да е повече от 100лв на палет при работа директнос превозвач, а той ще ти опъне нервите до крайност.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Immortal написа:Аз лично, ако имам такива товари, бих си купил един камион (къс), и бих си карал сам товарите. В най-лошия случай ще плащам на един шофьор заплата.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар