Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много голямо, много харчи. Скоростният лост е дълъг около метър. Може да си разбиваш орехи по таблото. В града се усеща скоростта, на магистрала предполагам, че ще е още по-осезаемо.Освен това сравнение с кола, гумите са $$$.

Коментар

Immortal, като хлебарки сме BO: въпреки че беше почти ясно каква кола ще взема, реших да пропрочета и не останах особено очарована от мненията за чупливостта на колите, разходът на бензин и особено за калпавото обслужване, особено свързано с монтираните газови уредби. Разбира се, има хора, които са много доволни от избора си - щом има гаранция, ако ти харесва, пробваш и мяташ жената на колата
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

BO написа:
        Така и така си говорим за жени с джипове.Искам да попитам нещо конструктивно по темата.Какво мислите за това нещо:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tjИдеята е да го кара жена, за да съм в тон с темата.Ама сериозно ме интересува мнение за конкретния модел, защото да вземеш за 20к джип, който има още 3 години гаранция и на който му е сменено само веднъж маслото звучи не добра, а много добра оферта.
        Колега единствения проблем с тази марка е че нямат резервни части в наличност и се чака с месеци.
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Какво нещо е съдбата. Говорим си за жени шофьори и ето какво ми се случи в събота.Тръгвам за Варна с брат ми. На магистралата карам 140, дясна лента. До мен, отляво, ме застига БМВ и започва лека полека да се опитва да ме изпревари.Приех закачката, и просто дадох газта на 110% Имаше баир пред нас. Не успя да ме мине БМВ-то, но се погонихме с 180 известно време и ми направи впечатление, че шофира добре.Точно преди Варна спряхме да се гоним и го пуснах да ме изпревари. При което видях, че шофира жена на възраст между 35-40 г. и до нея вдясно по-млада девойка, предполагам дъщеря ѝ. Поздравих я от колата, за умелото шофиране. Ето такова нещо ми се случи И кво беше това БМВ? 3-ка беше, но без обозначителни други знаци.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

На прав път, еле магистрала, всяка може да натиска педала до долу. И какво? Голям шофьор ли е?А като трябва да си вкара колата в подземния гараж, вика мъжа си.Айде, холан!П.П. Моята жена също кара добре. Като се имат предвид шофьорския стаж и навъртяните километри - даже много добре. Като знам, че има мъже, които като идват в София, си оставят колата на паркинг и продължават с метрото... (просто защото ги е страх от трафика в столицата).70% от шофьорите са мъже.От тях 30% да са добри шофьори - това прави 21% от всички шофьори са добри, и са мъже.30% от шофьорите са жени.От тях 10% да са добри шофьорки - това са 3% от всички шофьори са жени и са добри.Тъй че, както и да го въртите и да го сучете - мъжете добри шофьори са повече.(По-малкия процент добри шофьори-жени се дължи на разликата в начина на мислене. На жените, доказано, им липсва пространственото мислене. И това си е чиста физиология, както им липсва пениса.)

Коментар

По принцип са плашливи и дори с висока скорост на магистрала не могат да карат. Затова споделих, защото тая беше леко изключение
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

какво значи ’плашлив’? С висока скорост на някоя писта като си платиш. Родните пътища не са писта, а като се треснеш със 180 ще ти останат децата сираци, ако ще и с космически системи да ти е оборудвана колата. Според теб заслужава ли си рискът, само да не те наричат страхливец и плашлив хора, които вероятно, ако стане нещо, първи ще си плюят на петите?

Коментар

ele написа:
                  какво значи ’плашлив’? С висока скорост на някоя писта като си платиш. Родните пътища не са писта, а като се треснеш със 180 ще ти останат децата сираци, ако ще и с космически системи да ти е оборудвана колата. Според теб заслужава ли си рискът, само да не те наричат страхливец и плашлив хора, които вероятно, ако стане нещо, първи ще си плюят на петите?
                  Аре де, тая даже и дъщеря си е возила... Жени, кво да ги правиш...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                    ele написа:
                    Аре де, тая даже и дъщеря си е возила... Жени, кво да ги правиш...
                    На челото ли й е било написано?

Коментар

nsn написа:
                      BO написа:
                      Така и така си говорим за жени с джипове.Искам да попитам нещо конструктивно по темата.Какво мислите за това нещо:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tjИдеята е да го кара жена, за да съм в тон с темата.Ама сериозно ме интересува мнение за конкретния модел, защото да вземеш за 20к джип, който има още 3 години гаранция и на който му е сменено само веднъж маслото звучи не добра, а много добра оферта.
                      Колега единствения проблем с тази марка е че нямат резервни части в наличност и се чака с месеци.
                      Точно това мислих. Как стои въпроса с резервните части. Нали уж тук ги правят. Така, че теоретично трябва да има всяка една част на склад. Не съм търсил, но предполагам части само от сервиза или там каквито са.Чудя се като започне да му тропа карето, дали просто ще го сменят, демек го имат на склад, или дори и за такава глупост ще трябва колата да седи седмици наред за смяна на някаква такава глупост.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

мисля, че внасят всичко - тук само сглобяват.

Коментар

За тези китайски джипчета дали само оригинални китайски части има, или вече се срещат и европейски ментета? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Познат скоро ми разказва, че чакал около месец и половина за фар, накрая му писнало и ги накарал да смъкнат от джипа в шоурума.
                            Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Стоя си аз в колата пред кварталния супермаркет и чакам жената да излезе. Еднопосочен булевард с мантинела по средата. Пристига гордо автомобил от насрещното и паркира на паркинга.Ха познайте пола на водача. :D Жокер - в колата имаше четири девойки. :D

Коментар

То е било безопасно, както е безопасно колегата style34 да пресича двойна непрекъсната линия...

Коментар

Working...
                                X