Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е, хух, айде - вие мъжете сте най-великите шИфИори. Бъдете си велики шИфИори, а жените ще си плащат по-ниски застраховки по статистика, която казва друго (в държавите, в които има такава застраховка). Надявам се последното най-накрая да започне да се прилага и в България - с кеф ще ви чета писанията колко ви била висока застраховката avvasilev, пък тоя клип, дето си го дал, забеляза ли колко удобно изрязани или не се вижда шофьорът изобщо - това, че някой писал жени, не значи, че всички са жени.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз искам да се прилага правилото за ПТП последните две години,т.е. ако имаш ПТП през последните две години или някакво нарушение на правилника, застраховката да е по-скъпа!Защото ми писна да плащам застраховки, колкото съседката, която за две години потроши поне три чужди коли и две свои!
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ele написа:
        avvasilev, пък тоя клип, дето си го дал, забеляза ли колко удобно изрязани или не се вижда шофьорът изобщо - това, че някой писал жени, не значи, че всички са жени.
        Някой ги е изрязал, нали.... :DНо пък навсякъде, където се вижда са жени.Така и не каза в ситуацията на BO как би реагирала.... нормално де.Колкото за застраховката, където се гледа последните 1-2-3 години съм ,,за
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

e, те повечето не се виждат, така че да си направим изводите, а? Повечето са мъже, обаче не е удобно да се виждат, затова са скрити. За ситуацията на ВО какво да кажа - като се обърне каруцата пътища много. Ако кажа, че ще направ якаквото той ще направе - ще ревнеш, че си измислям като тъпа кифла. Ако кажа, че няма да мръдна - ще кажеш, че съм тъпа кифла. Ако кажа, че ще сгазя пешеходец - пак. Сори ама.... не обичам да говора в минало измишльотено. Ако на теб ти харесва - давай. Иначе когато е трябвало съм реагирала. Обаче ако кажа - ще кажеш, че съм тъпа кифла, дето се хвали. Така че очевадно е, че си предубеден, просто обичаш да си избиваш комплексите върху жени - сигурно това те прави мъж. Т’ва е

Коментар

Ленка, това с комплексите и то е много изтъркано. Обясни какви комплекси бих могъл да избивам с МНЕНИЕТО си, че жените са по-слаби шофьори от мъжете?! Няма логика, нали?Не го мисли кое ме прави мъж мене, притеснявай се тебе кое те прави жена.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Еии, не Ви ли писна? Да знаете само, че вече хората Ви докладват .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

С интерес следя темата единствено заради спора който се е подхванал :D
                Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

nikolce, писване няма, докато не изядем банана. Аз обаче имам един в хладилника, затова за момента не се нуждая от друг Виждам, че style34 ще се окичи с 2 - направо да му завиди човек. все пак - спирам. Ай със здраве и леко с мадамите с джиповете - внимавайте за колата, не за джуките или циците. п.п. Я който докладвал да се издаде веднагически!

Коментар

ele написа:
                    nikolce, писване няма, докато не изядем банана. Аз обаче имам един в хладилника, затова за момента не се нуждая от друг Виждам, че style34 ще се окичи с 2 - направо да му завиди човек. все пак - спирам. Ай със здраве и леко с мадамите с джиповете - внимавайте за колата, не за джуките или циците.
                    Не, далече сте от банани, технически погледнато няма за какво . Така че продължавайте, пишете си.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Много ми е чудно, но пък е и забавно, че все още се намират хора във форума, които искат да спорят с ele :D
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

В спора се ражда истината... и банана

Коментар

Пак да кажа ,че еманципацията й идва в повече, нищо друго...нещо като демокрацията в БГ....
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Мене, пък ме мързи да чета цялата тема, ама оставам с впечатлението, че се е поизместила в друга насока...жени шофьори и мъже шофьори. Сега да ви кажа на всички тук..жена ми е по-добър шофер от повечето мъже Естествено аз съм по-добър от нея Шегата настрана, ама паркира по конец и се справя доста добре с колата, която не е никак малка и никак маломощна И другите коли, които е карала е била перфектна!
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хи хи хи.Ся се сетих, че ele и style34 са градски.Я да направим една земляческа среща и да изгладим различията?Баси, тва ямболиите сме навсякъде Ibiza-та и той...

Коментар

Така и така си говорим за жени с джипове.Искам да попитам нещо конструктивно по темата.Какво мислите за това нещо:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tjИдеята е да го кара жена, за да съм в тон с темата.Ама сериозно ме интересува мнение за конкретния модел, защото да вземеш за 20к джип, който има още 3 години гаранция и на който му е сменено само веднъж маслото звучи не добра, а много добра оферта.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X