Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Абе днес ми е едно весело.... шегувам се, не точно де, весело ми е, обаче така ви се струва - не съм го написала с лоши чувства, обаче е истина - мъжете ходят в сервиз както ходят на зъболекар - като стане нетърпимо. Затова знаят и повече за колите - защото им се налага те да ги човъркат. Иначе имам един познат, който си прецака колата - карал малко над 55 000 км и като спряла да работи я закарал в сервиз, отворили я и питали какво масло е слагал, а той - че масло сменя ли се, знам че се долива и доливах, когато трябва Дачия сандеро 0,9 тсе. днес я капарирах, ще дойде след 2-3 месеца.style34: ако продължаваш, ще те докладвам - то и с другите спорим, ама ти вече се осираш. Мерси х5 не ща, предпочитам нещо, което мога да си позволя преди и след като го купя.
    малко ще изкривя темата. И аз се оглеждам за нова кола, която мога да си позволя и съответно да потдържам и естествения избор нещо на Дачия. Ама всичките са ми грозновати. напоследък се заглеждам точно по Сандеро и ми е симпатичен. Сподели след време как се държи и първи впечатления. Това 0,9 кубатурата на двигателя ли е? Не е ли много малко
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

имаш лс
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        style34: ако продължаваш, ще те докладвам - то и с другите спорим, ама ти вече се осираш. Мерси х5 не ща, предпочитам нещо, което мога да си позволя преди и след като го купя.
        Ленка, извинявай муцка, ама при положение, че говорим за жени, които карат Хамъри, S класи и други скъпи високопроходими машини, ти ми излизаш с това:
        ele написа:
        И да, какъв е проблемът жена да си купи кола и за какъв параван ми говорите... аз днес примерно капарирах кола и да, купувам я с мои пари.
        Няма проблем да си купиш сама Дачия Сандеро 0.9, ама за 7-8 пъти по-скъпа кола май не става с твоя макар и доходен честен бизнес...И за това говоря за паравани. Ама нали важното е да сме на всяко гърне мерудия...И какви са тия "осирания"? От елегантна дама като теб такъв речник... И за какво ще ме докладваш? Нещо да съм те обидил? Поне не съм ти казал, че си осрана... ма то до възпитание опира...Иначе да ти е честито, аз не съм злобар като други хора. Дано останеш доволна от избора си!
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34, не ми излизай с този номер. Прочети само как нападнахте едва ли не всички жени. Всички знаем, че темите обикновено се изкривяват. Пък аз като жена трябва да защитя съсловието :D

Коментар

С кой номер? Нема значение...http://vbox7.com/play:c582d80965
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              С кой номер? Нема значение...http://vbox7.com/play:c582d80965
              Добре, че браво-то не даде фира, че щеше да мие мъчно.

Коментар

Ко стана, style34, нали беше само за жени с джипове?Айде и от мен един поздрав https://www.youtube.com/watch?v=GsnX1bIBtfY

Коментар

ele написа:
                  Айде и от мен един поздрав https://www.youtube.com/watch?v=GsnX1bIBtfY
                  E с тая женска кола кво очакваш... явно некоя нежна струна е този...

Коментар

ele написа:
                    Ко стана, style34, нали беше само за жени с джипове?Айде и от мен един поздрав https://www.youtube.com/watch?v=GsnX1bIBtfY
                    Е няма такъв. Много бавен, с това 500 да не може да маневрира...срамота. Ама тия италианците големи циркаджии. Обградиха го отпред отзад. Днес един така ме изнерви. Излизам си аз назад (пуснал аварийни. В смисъл сигнализирам, че правя маневра) и пича го гледам засилил се и си викам тоя ме отнесе. Не го направи, но се залепи зад мен и почна да свири. Не можа 5 метра назад за да изляза. Трябваше да се върна от където излизах за да мине Принцъ и след това. бях наред. това става на паркинг в квартална уличка, а не на булевард.женска женска...ама един скорпион я прави мъжка

Коментар

В интерес на истината на жените им е трудно да си носят т.нар. "женска еманципацията" - хем да карат , хем що ги плюем.Лошо няма, но все пак трябва да знаеш до къде ти стигат възможностите.
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

ele написа:
                        tambuhtaneca, в грешка си - периферното зрение не липсва на никого, освен ако няма медицински проблем. изивинявай, ама на мен не ми трябва да наливам течности, защото колата ми не тече като водопад. И ако тече, проблемът се оправя. Ако вие мъжете си пестите посещението в сервиз и предпочитате да наливате като за световно - това си е ваш проблем. А гуми не разбрах защо да сменям - има си гумаджийници за тая работа. Даваш 5 лева и си готов, вместо да се пънеш като за последно и да си сецнеш кръста. Пък аз ще си карам с 55 колкото искам - в закона не пише, че не мога. Ако има причина и с 30 ще джиткам. Това че отзаде се пправят на голямата работа - ай сектир, не е мой проблем. Значи може 2-ма да се дърпат и след тях да има опашка и всеки да е толерантен, щото са мъже, а не може една жена, която сега е взела книжка и не е уверена, да джитка със същата скорост и да я псуват, че карала бавно. Мисля, че малко сексистски гледате на нещата - ако е мъж може, ако е жена - баси кравата, не може да кара.
                        Май нещо пак се изказваш неподготвена, първо прочети закона, после пиши.Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде нискаскорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаванетона колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.
                        FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

изобщо даже не съм в грешка - БЕЗ ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА. Сори, ама причини мога да намеря, къде реални, къде преувеличени. Пък второто може да го цитираш на шофьорите на камиони, които в 99.99% са мъже, защото за последната година само един спря да пропусне колоната - на другите не им дреме изобщо, че зад тях 1 километър опашка.

Коментар

Едно си ele знае, едно си ele бае...то просто е безсмислено
                            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Добро утро...

Коментар

ele написа:
                                На всеки един такъв клип, в Тубата има поне пет такива:https://www.youtube.com/watch?v=tBZAV_uRAZ8
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X