Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жените с джипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cs_aleksandar написа:
    yivanov написа:
    Тази на снимката с джипа е заела 3 места :D
    А точно тук да намериш място за паркиране е почти равно на 6-ца от тото-то
    Къде? В Малодст след 17.00часа? Да бе ?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      cs_aleksandar написа:
      yivanov написа:
      Тази на снимката с джипа е заела 3 места :D
      А точно тук да намериш място за паркиране е почти равно на 6-ца от тото-то
      Къде? В Малодст след 17.00часа? Да бе ?
      Ами снимката е от обяд някъде към 2, и всичко що работи в Рум Младост паркира там,после като затвори има места до към 9-9:30 и след това пада голямото обикаляне.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

То в Люлин вече се биеме за места пред блока, пък какво остава за Младост
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          То в Люлин вече се биеме за места пред блока, пък какво остава за Младост
          По високите си паркират по градинките и тротоарите, а такива като мен чинно си чакат по Х"асфалта

Коментар

Моля за реплика на по-горните мнения на трибуната да заповяда Ленчето.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ко да заповядам? Ето няколко снимки как паркират мъже:Мъж не можал да вземе завой Любо Ганев паркира мъжкиТака парккира адвокат във Варнаа така общински съветник Всички снимки са от интернет - всеки може да провери.Вие като излезете навън само жени ли виждате да паркират неправилно? Ако да, значи цжените шофьори са в пъти повече от мъжете. Дали?Яд ви е, че жените взеха да ви бият във всяко едно отношение и се хващате за някоя перхидролена пача като удавници за сламка. И вече много ви личи, че губите контрол. Кофти ситуация, а?
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Еле, замисляла ли си се че човека от първата снимка може да няма канал на разположение и просто да се е възползвал от възможноста да погледне какво то му трябва.

Коментар

Ако на някоя форумна среща видя момче и момиче да са се хванали са гушите ще знам, че са ele и style34
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Хахаха, да бе. Само Ленчето се връзва яко, ама се чудя дали и тя си вярва на смешките, че жените били по-добри във всичко Ленка да каже как би реагирала в ситуацията на BO от предната страница. Не да ми казва как добре паркира на село. Пък и да качи една снимка да й кажа ще може ли да ме хваща където и да е или не.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      Хахаха, да бе. Само Ленчето се връзва яко, ама се чудя дали и тя си вярва на смешките, че жените били по-добри във всичко Ленка да каже как би реагирала в ситуацията на BO от предната страница. Не да ми казва как добре паркира на село. Пък и да качи една снимка да й кажа ще може ли да ме хваща където и да е или не.
                      style34, сериозно, намали тревата или пиенето. На предната страница ВО не е писал нищо, кой не ти казва как се паркира на село не разбрах. И на кого да кача снимка да те хваща

Коментар

ele написа:
                        style34, сериозно, намали тревата или пиенето. На предната страница ВО не е писал нищо, кой не ти казва как се паркира на село не разбрах. И на кого да кача снимка да те хваща
                        Ленче, много са ми смешни такива ... хммм ... дето трева не са помирисвали ама много отворени иначе. Тия лафчета много отдавна се изтъркаха и са постни и скучни като теб самата. Умело избягваш отговор на въпроса. Да, BO e писал по-предната страница, те бързо се натрупали заради безполезните ти изблици на агресия, породена от липса на внимание в реалния живот, най-вероятно мъжко такова. Разбира се, нищо не е загубено, дето се вика с малко повече късмет пролетта ще настъпи и на твоята морава... колкото и невероятно да ти се струва на този етап.Успех!

Коментар

кой въпрос? Ти изписа една камара глупости без абсолютен смисъл, държиш се като олигофрен и като видя, че не ти минава номерът и фъсна като обидена госпо’ица.Пък за мен не се грижи гледай си пролетните лаленца, аз чакам минзухарите да цъфнат още.

Коментар

На ВО ситуацията е много деликатна. Ако не е реагирал навреме и той и пешеходците...да не дава господ. Хубаво, че е следял обстановката, а не просто да чака да светне зелено.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Стига, стига. Една жена няма как да изкара пари сама за един хубав джип - добре, има такива случаи, но редки! Всички знаем как стават нещата с тия джипове. Те свирят, ние купуваме. Това е било винаги и така ще продължи - лукс е да си жена! То в моят малък град го забелязвам това, какво остава за големите... Дам, явно предпочитат да гледат от високо и да бият на очи по този начин.Няма лошо! Щом могат, да го правят - ние сме глупаците!От Пу*ка излизаш и цял живот за Пу*ка се бориш! - трагично, но истина.
                              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

qnkov написа:
                                Стига, стига. Една жена няма как да изкара пари сама за един хубав джип - добре, има такива случаи, но редки! Всички знаем как стават нещата с тия джипове. Те свирят, ние купуваме. Това е било винаги и така ще продължи - лукс е да си жена! То в моят малък град го забелязвам това, какво остава за големите... Дам, явно предпочитат да гледат от високо и да бият на очи по този начин.Няма лошо! Щом могат, да го правят - ние сме глупаците!От Пу*ка излизаш и цял живот за Пу*ка се бориш! - трагично, но истина.
                                Младеж, проблема не е в това дали в гащите имаш тестиси или не, проблема е дали в черепната кутия имаш нещо или не. Повярвай ми познавам много жени дето работят и с бизнеса си могат всяка седмица да си купуват нож джип, и съм сигурен че те карат много по разумно и отговорно от повече от половината форум без значение от пола, просто защото имат нещо под прическата.

Коментар

Working...
                                X